Надійний постачальник рішень для комерційного та промислового ХОЛОДУ

Замовити консультацію

Надійний постачальник рішень для комерційного та промислового ХОЛОДУ

Замовити консультацію

АКУСТИЧНА ЗАМОРОЗКА AEF

Інноваційна технологія дбайливого заморожування AEF (Acoustic Extra Freezing) це унікальне рішення, де головну роль виконують звукові (акустичні) хвилі, які ніби розбивають кристали льоду, що утворилися.

Завдяки акустичному резонансу кристали льоду зменшуються до нанокристалів. Вони настільки малі, що не ушкоджують клітинні стінки продукту.

В результаті продукти після розморожування виглядають так само, як і раніше, а також зберігається до 97% корисних речовин, їжа може зберігатися довше, а смак не змінюється.

акустическая шоковая заморозка

Технологія акустичної шокової заморозки

Технологія акустичної шокової заморозки застосовуються для камер шокової заморозки, тунельних камер, спіральних конвеєрів та для плиточників шокового заморожування.

Всі типи обладнання для шокового заморожування ми пропонуємо на екологічно чистому холодоагенті CO₂. Ці системи забезпечують значну економію енергії, в деяких випадках досягаючи зниження енергоспоживання на 25-40%.

≫ Системи холодопостачання на CO₂

Переваги акустичної шокової заморозки

Зберігати заморожену продукцію можна близько 15 місяців, у той час як за традиційного шокового підходу тканини починають руйнуватися вже на перший-другий місяць заморозки. Після акустичного заморожування буде максимально збережено початковий об’єм, текстура та смакові якості.

Принцип роботи акустичного заморожування

Загальний принцип акустичної технології схожий на той, що застосовується при класичному шоковому заморожуванні, але пропонує певні переваги. Рівномірний вплив звукових хвиль у фазі охолодження розбиває кристали льоду, утворення яких характерне для зазначеного способу заморожування при переході вологи з рідинного до твердого стану.
за рахунок акустичної дії тканини, з яких складається продукт, не пошкоджуються, за рахунок чого зберігається структура та смакові властивості.

Відмінності шокової заморозки та акустичної заморозки

На відміну від акустичного, при шоковому методі заморожування крижані кристали ушкоджують тканини продукту за рахунок коливання розміру кристала льоду в ході заморожування, що руйнує клітинну структуру, що призводить до втрат маси продукту, в деяких випадках, після розморожування, продукт втрачає до 20% ваги.

При впливі акустичних хвиль кристали льоду мають значно менший розмір, а також не відбувається коливання розміру кристала, тому в результаті розморожування клітини продукту будуть цілими. Втрати в порівнянні з стандартним шоковим способом заморожування, у акустичної заморозки мінімальні, вони становлять до 1%.

Які продукти можна заморожувати цим способом

За допомогою такого шокового типу заморозки можна забезпечувати збереження різних продуктових товарів і сировини. Даний метод шокової заморозки підходить для грибів, ягоди, овочів та фруктів, м’яса і м’ясних продуктів, риби й морепродуктів, а також для готових страв чи напівфабрикатів.

Для ресторанів та місць громадського харчування можливе використання акустичної технології для шокового заморожування готових страв. Ви можете заздалегідь зробити заготовки, які вимагатимуть лише легкого розморожування після шокової обробки. Гості вашого закладу не відчують принципової відмінності в продуктах, що зазнали акустичного заморожування, не помітять будь-яких характерних візуальних змін за рахунок збереження кольору та текстури.

Ціна від виробника

Гарні ціни за добру якість

12 місяців гарантії

Сервіс по Україні

Інженерінг

Реалізація проектів під ключ

Власне виробництво

Виконання нестандартних замовлень

Наші проекти

Компанія BMSERVICE займається проектуванням, постачанням та монтажем промислового та комерційного холодильного обладнання в Україні з 2009 року.

Domino’s Pizza

Проект холодопостачання для Domino’s Pizza Холодильне обладнання для виробничого комплексу «Domino’s Pizza» ✓ Поставка та монтаж холодильної сателітної станції Profroid (Франція)✓ Монтаж камер: низько- та середньотемпературних,...

FORNETTI

Проект холодопостачання для FORNETTI Холодильне обладнання для виробництва «Fornetti» ✓ Монтаж камери шокової заморозки ✓ Виготовлення та встановлення холодильної станції на базі гвинтових компресорів Bitzer ✓ Конденсатор та...

Акустична шокова заморозка

BMSERVICE спеціалізується на наданні ефективних та інноваційних холодильних рішень для різних секторів харчової промисловості.

Ми пропонуємо повний спектр рішень для шокової заморозки:

    Замовити консультацію
    1. Ваше ім'я

    2. Email

    3. Номер телефону

    Розгорнути