Надійний постачальник рішень для комерційного та промислового ХОЛОДУ

Замовити консультацію

Надійний постачальник рішень для комерційного та промислового ХОЛОДУ

Замовити консультацію

Обладнання для переробки м’яса

Ми пропонуємо великий спектр обладнання для переробки сирого м’яса на безліч різних видів оброблених продуктів, включаючи фарш, ковбаси, шинки, бекон, солонину, м’ясні консерви, в’ялене м’ясо, паштети та ковбасні вироби. 

Наша компанія постачає як окремі одиниці обладнання для м’ясрпереробки так і комплексні рішення, такі як лінії виробництва готових страв, котрі можуть складатися з модульних блоків або лінії комплексної обробки та упаковки.

оборудование для переработки мяса

Обладнання для лінії з виробництва готового продукту

Льодогенератори

Апарати для виробництва крижаної крихти, необхідної для швидкого охолодження м’ясного фаршу до низької температури, що забезпечує необхідну структуру білкової фракції та запобігає надмірному нагріванню м’ясної сировини. Також для утримання потрібної температури можна використовувати подачу холодної води..

Вовчки та комерційні м’ясорубки

Обладнання для подрібнення м’ясної сировини з високим вмістом жил та для переробки замороженого фаршу. Всі деталі виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі, що унеможливлює протікання корозійних процесів. Сталь відрізняється високими характеристиками міцності; змінні грати служать додатковим захистом від випадкового потрапляння у продукт металевих вкраплень.

Фаршемішалки

Апарати призначені для підготовки м’ясного фаршу. Спеціальні режими змішування гарантують рівномірне розподілення інгредієнтів по всьому об’єму. Випускаються у різних випадках – закриті, відкриті, вакуумні.

Промислові кутери

Апарати для тонкого подрібнення м’ясної сировини, змішування рецептурних інгредієнтів, досягнення заданої консистенції з необхідними параметрами в’язкості. Залежно від технологічного виконання кутери можуть бути відкриті, вакуумні (з кришкою, що герметично закривається), з безперервним і періодичним режимом роботи.

Шприци для ковбас

Обладнання призначене для набивання м’ясною чи рибною подрібненою масою. Фарш може бути сирим, вареним, копченим. Кінцівки оболонки зав’язують шпагатом.

Кліпсатори для ковбас

Апарати для фасування м’ясних продуктів у м’яку оболонку. Накладання фіксуючої кліпси здійснюється в автоматичному, напівавтоматичному або ручному режимі (обладнання підбирається залежно від обсягів виробництва). Ціни на кліпсатори цілком доступні всім виробникам – від невеликих цехів при фермерських господарствах до великих м’ясопереробних підприємств.

Обладнання для термообробки

Ми пропонуємо все необхідне устаткування для термічної обробки, таке як камери копчення, сушіння, душування (варіння) та камери дозрівання.

Термодимові камери

Незамінне обладнання для виробництва ковбас та копченостей. Розраховані на високу продуктивність: разове завантаження складає від 50 до 1000 кг напівфабрикату.

Обладнання для лінії з виробництва напівфабрикатів

Формувальні машини

Автоматична формувальна машина для напівфабрикатів призначена для автоматичного формування напівфабриктів тривимірної форми, таких як котлети, нагетси, фігурні форми (форма курячих ніжок, форми рибки тощо).

Панірувальна машина

Панірувальна машина використовується для нанесення сухої паніровки на продукт як дрібною, так і великою хлібною крихтою. Система циркуляції панірувальної крихти забезпечує мінімальне пошкодження самої крихти, а також потрібний розподіл великої та дрібної крихти по поверхні продукту.

Машина нанесення ль’єзону

Машина нанесення ль’єзону використовується для нанесення лізону (батера) на продукт. Ль’єзонування – це підготовча стадія перед паніровкою продукту, батер гарантує те, що буде хороша адгезія панірувального шару до продукту. Продукт укладається вручну або автоматично на нержавіючу сітчасту конвеєрну, яка потім транспортується через завіси батеру.

Автоматичний фритюр

Конвеєрний фритюр призначений для безперервного обсмажування напівфабрикатів (курячих нагетів, котлет, бургерів, рибних паличок, овочів та ін.) у попередньо нагрітій олії. Напівфабрикат потрапляє на конвеєрну сітку нижнього транспортера і занурюється у ванну з олією, продукт у ванній переміщається у зазорі між двома сітками, зазор між сітками регулюється.

Ціна від виробника

Гарні ціни за добру якість

12 місяців гарантії

Сервіс по Україні

Інженерінг

Реалізація проектів під ключ

Власне виробництво

Виконання нестандартних замовлень

Наші проекти

Компанія BMSERVICE займається проектуванням, постачанням та монтажем промислового та комерційного холодильного обладнання в Україні з 2009 року.

Domino’s Pizza

Проект холодопостачання для Domino’s Pizza Холодильне обладнання для виробничого комплексу «Domino’s Pizza» ✓ Поставка та монтаж холодильної сателітної станції Profroid (Франція)✓ Монтаж камер: низько- та середньотемпературних,...

FORNETTI

Проект холодопостачання для FORNETTI Холодильне обладнання для виробництва «Fornetti» ✓ Монтаж камери шокової заморозки ✓ Виготовлення та встановлення холодильної станції на базі гвинтових компресорів Bitzer ✓ Конденсатор та...

Ми пропонуємо повний спектр рішень для переробки та зберігання харчової продукції:

    Замовити консультацію
    1. Ваше ім'я

    2. Email

    3. Номер телефону