Надійний постачальник рішень для комерційного та промислового ХОЛОДУ

Замовити консультацію

Надійний постачальник рішень для комерційного та промислового ХОЛОДУ

Замовити консультацію

ОХОЛОДЖЕННЯ І ЗАМОРОЗУВАННЯ РИБИ

Наша компанія спеціалізується на наданні ефективних та інноваційних рішень щодо холодопостачання для різних секторів харчової промисловості.

Ми пропонуємо повний спектр рішень щодо інтенсивного охолодження та шокового заморожування риби:

Plitochnyy skoromorozil'nyy apparat

Устаткування для шокового заморожування риби

При виборі обладнання для заморожування риби, важливо врахувати всі аспекти різних типів шокової заморозки, типи рішення щодо шокового заморожування риби можуть відповідати різним технологічним процесам для вашого виробництва. Спосіб заморозки істотно впливає на якість виробленого продукту.

Всі типи обладнання для шокового заморожування ми пропонуємо на екологічно чистому холодоагенті CO₂. Ці системи забезпечують значну економію енергії, деяких випадках досягаючи зниження енергоспоживання на 25-40%.

Камери інтенсивного охолодження

Застосовується для швидкого, інтенсивного охолодження риби після вилову або термічної обробки на рибопереробних підприємствах, після чого продукт відправляють на наступні етапи переробки або камеру шокової заморозки.

Камери та тунелі шокової заморозки

Камери призначені для шокового заморожування продукту на стелажах або візках, що завозяться до камери. Камера може бути стандартною або прохідною – у вигляді тунелю, з окремим входом та виходом для завантаження та вивантаження продукту.

Процес заморожування проводиться при низькій температурі до -35 ° С протягом дуже короткого часу, від 15 до 90 хвилин. Час заморозки залежить від температури в камері, так і від типу продукту та його об’єму.

Спіральні скороморозильні апарати

Спіральні машини шокової заморозки є конвеєром, виконаним у вигляді спіралі, таке рішення робить лінію шокової заморозки максимально компактним, що суттєво заощадить простір на вашому виробництві. Спіральний конвеєр шокової заморозки може бути встановлений на будь-якому етапі вашої лінії рибопереробки.

Плитковий скороморозильний апарат

Дані пристрої діляться на 2 типи – горизонтальний та вертикальний плиточники шокової заморозки.

Горизонтальний плитковий морозильний апарат зазвичай заморожує продукцію значно швидше ніж вертикальний, процеси завантаження та вивантаження риби та морепродуктів у горизонтальному шокері можна автоматизувати.

Вертикальний морозильний плиточник компактніший ніж горизонтальний, процес завантаження і вивантаження продукту тут відбувається вручну, продукт укладається в лотки, які далі завантажується в плитковий морозильний апарат між його пластинами.

Плитковий апарат шокової заморозки знайшов своє застосування як на підприємствах з рибопереробки, так і на рибальських суднах для швидкого заморожування великої кількості риби.

Акустична заморозка AEF

Це інноваційна технологія дбайливого заморожування. Ця технологія полягає у впливі звукових хвиль на продукт протягом усього процесу заморозки. Звукові хвилі не дозволяють рости кристалам льоду в продукті, що запобігає розриву тканин, такий продукт після розморожування майже не втрачає масу і зберігає свій первісний вигляд і властивості.

Технологія акустичного заморожування може бути застосована як у камерах шокового заморожування, так і в скороморозильних плиткових апаратах.

Устаткування для глазурування

Обладнання для глазурування риби призначене для забезпечення тривалого зберігання замороженої риби, глазурування створює тонку крижану оболонку на поверхні сировини, яка запобігає процесам обвітрювання, підсихання та окислення жиру. Глазування охолодженої риби проводять прісною водою низької температури.

Льодогенератори для зберігання та охолодження

Лід використовується на всіх етапах ланцюжка переробки риби та морепродуктів – починаючи від лову риби, транспортування та закінчуючи на етапах рибопереробки. Ми виділяємо кілька найпоширеніших варіантів для переробки риби:

  • Льодогенератори лускатого льоду. Ці льодогенератори виробляють крижані лускаті пластинки, які мають найнижчу температуру серед усіх видів харчового льоду (від -6 до -12 ° C).
  • Льодогенератори гранульованого льоду. Льодогенератор виробляє гранули розміром до 10 мм, температура льоду становить близько -0,5 °C. Такий лід не злипається між собою та забезпечує харчовим продуктам необхідний рівень охолодження, а відсутність гострих країв дозволяє викладати на лід продукти без ризику їх ушкодження.

Заморожування в киплячих холодоагентах

Приклад такого способу є розпилення рідкого азоту в спеціальних агрегатах. Устаткування для заморожування такого роду виробляє продукцію дуже високої якості, але такий спосіб зараз є економічно невигідним.

Ціна від виробника

Гарні ціни за добру якість

12 місяців гарантії

Сервіс по Україні

Інженерінг

Реалізація проектів під ключ

Власне виробництво

Виконання нестандартних замовлень

Наші проекти

Компанія BMSERVICE займається проектуванням, постачанням та монтажем промислового та комерційного холодильного обладнання в Україні з 2009 року.

Domino’s Pizza

Проект холодопостачання для Domino’s Pizza Холодильне обладнання для виробничого комплексу «Domino’s Pizza» ✓ Поставка та монтаж холодильної сателітної станції Profroid (Франція)✓ Монтаж камер: низько- та середньотемпературних,...

FORNETTI

Проект холодопостачання для FORNETTI Холодильне обладнання для виробництва «Fornetti» ✓ Монтаж камери шокової заморозки ✓ Виготовлення та встановлення холодильної станції на базі гвинтових компресорів Bitzer ✓ Конденсатор та...

Ми пропонуємо повний спектр рішень для рибопереробної промисловості:

    Замовити консультацію
    1. Ваше ім'я

    2. Email

    3. Номер телефону