Надійний постачальник рішень для комерційного та промислового ХОЛОДУ

Замовити консультацію

Надійний постачальник рішень для комерційного та промислового ХОЛОДУ

Замовити консультацію

Лінія шокової заморозки

BMSERVICE спеціалізується на наданні ефективних та інноваційних холодильних рішень для різних секторів харчової промисловості.

Ми пропонуємо повний спектр рішень для шокової заморозки:

Шоковая заморозка
Флюидизационный туннель шоковой заморозки

Флюїдизаційні машини тунельного типу.

Перевагами є індивідуальне заморожування без злипання частин, рівномірна обробка з усіх боків, та висока якість заморожування.

Скороморозильні флюїдизаційні апарати

Цей клас апаратів забезпечує найвищу (серед повітряних) швидкість заморожування, мінімальне усихання і зберігає високу якість продуктів. Після заморожування продукт зберігає вихідну розсипчасту структуру та чудово фасується.

Призначення флюїдизаційних апаратів 

Зазвичай їх використовують для заморожування ягід, зелені, м’яса, риби та рибопродуктів, а також для подрібнених овочів і фруктів.

Спіральні морозильні камери

Широко використовуються у харчовій промисловості для заморожування і швидкого охолодження свіжоприготованих напівфабрикатів, м’яса, риби, овочі, фруктів та хлібобулочних виробів.

Склад спірального конвеєра для шокового заморожування

Спіральний багатоярусний конвеєр, теплоізольована камера, низькотемпературна холодильна установка та щит керування.

Принцип роботи спірального агрегату

У спіральному конвеєрі шокової заморозки, продукція безперервно рухається по спіральному конвеєру в камері з наднизькою температурою та інтенсивним обдувом.

Спиральная шоковая заморозка
Вертикальний скороморозильний плиточник

Плиточник шокового заморожування

Плиточні скороморозильні апарати призначені для дуже швидкої заморозки великих об’ємів продукції за короткий проміжок часу. Досягається це за рахунок конструкції апарату, та безпосереднього контакту продукції із стінками плиточного агрегату, що мають внутрішній контур холодоагенту. 

Сучасні плиточні апарати можуть працювати на різних холодоагентах, в тому числі і на Со2.

Вертикальний плитковий скороморозильний апарат

Представляє собою апарат, в який продукція завантажується у його вертикальні блоки, де в стінках якого циркулює холодоагент з наднизькою температурою.

Горизонтальний плитковий скороморозильний апарат

У горизонтальному апараті продукція укладається в блок-форми і завантажується вручну між плитами після чого плити стискаються за допомогою гідравлічної системи. Після заморозки, для вивантаження блоків використовується відтайка гарячими парами та гідравлічна система підйому.

Горизонтальний плитковий скороморозильний апарат
Камера шоковой заморозки туннельного типа

Тунельна камера шокової заморозки

У тунельних морозильних камерах продукт знаходиться на піддонах візків, вивантаження та завантаження яких здійснюється вручну. Час заморожування однієї партії залежить від виду продукту та місткості камери.

Процес заморожування в скороморозильному тунелі

Відбувається за допомогою інтенсивного протягу повітря через продукт в камері з температурою -30 …-35°С. У середньому час заморожування однієї партії при максимальному завантаженні камери становить від 30 до 240 хвилин, в залежності від продукту і початкової температури.

Холодильні камери шокової заморозки

Холодильні камери шокової заморозки призначені для дуже швидкого заморожування, яке дозволяє зберігати високу якість продукції, при цьому не пошкоджуючи текстуру продукту кристалами льоду. 

Холодильні камери шокової заморозки використовуються для:

  • шокового заморожування продуктів та харчових напівфабрикатів (пельменів, вареників, піци, котлет, млинців, голубців та аналогічних продуктів);
  • інтенсивного охолодження та заморожування риби та рибної продукції, креветок, кальмарів, птиці, м’яса та м’ясних напівфабрикатів;
  • заморожування хліба та випічки,  ягід, грибів, овочів, фруктів.
камера шоковой заморозки
Камери інтенсивного охолодження

Камери інтенсивного охолодження

Камери такого типу охолодження потребують майже всі великі підприємства які працюють з великим об’ємом продукції і їх технологічний процес потребує швидкого зниження температури.

Що таке камера інтенсивного охолодження

Камера інтенсивного охолодження – це потужна холодильна камера в якій дуже швидко охолоджується продукт шляхом інтенсивного обдуву .

Де використовуються камери інтенсивного охолодження

  • Охолодження ягід і фруктів з поля, одразу після збору врожаю, щоб максимально дасть змогу продовжити термін придатності.
  • Охолодження напівфабрикатів після часткового приготування
  • Охолодження тіста і хлібобулочних виробів

Ціна від виробника

Гарні ціни за добру якість

12 місяців гарантії

Сервіс по Україні

Інженерінг

Реалізація проектів під ключ

Власне виробництво

Виконання нестандартних замовлень

Наші проекти

Компанія BMSERVICE займається проектуванням, постачанням та монтажем промислового та комерційного холодильного обладнання в Україні з 2009 року.

Domino’s Pizza

Проект холодопостачання для Domino’s Pizza Холодильне обладнання для виробничого комплексу «Domino’s Pizza» ✓ Поставка та монтаж холодильної сателітної станції Profroid (Франція)✓ Монтаж камер: низько- та середньотемпературних,...

FORNETTI

Проект холодопостачання для FORNETTI Холодильне обладнання для виробництва «Fornetti» ✓ Монтаж камери шокової заморозки ✓ Виготовлення та встановлення холодильної станції на базі гвинтових компресорів Bitzer ✓ Конденсатор та...

Лінія шокової заморозки для виробництва

Ми пропонуємо послуги з установки і монтажу обладнання для шокової заморозки, та іншого холодильного обладнання. Наша команда має великий досвід і знання, щоб гарантувати професійну і якісну роботу.
Ми розуміємо важливість правильного монтажу, оскільки це впливає на ефективність і тривалість роботи обладнання.

Співпрацюючи з нами, ви можете скористатися професійно підготовленими проєктами, які дають низку переваг:

≫ кваліфікований вибір оптимального технологічного рішення;
≫ підвищення харчової безпеки;
≫ зниження втрат при зберіганні;
≫ підвищення конкурентоспроможності продукції;
≫ збільшення прибутковості;
≫ зниження енергетичних витрат на зберігання та переробку;
≫ надійність і довговічність холодильного обладнання.

    Замовити консультацію
    1. Ваше ім'я

    2. Email

    3. Номер телефону

    Шокова заморозка є найновішою технологією підготовки ягід, фруктів та овочів до тривалого зберігання, зберігаючи при цьому їхній аромат, форму, смак, мінеральні речовини та вітаміни. У цьому відображається головна особливість методу проти інших. Шокова заморозка фруктів, овочів, ягід допомагає зберегти всі корисні властивості замороженої продукції. Якщо порівнювати з овочами, що зберігаються в льоху або холодильнику, то в овочах, заморожених за допомогою шокової заморозки, в рази більше користі.  Що стосується прибутку, то лінія шокової заморозки овочів та фруктів є високорентабельним бізнесом. У зимовий період вартість такої продукції на ринку зростає у велику кількість разів. Використовуючи метод шокової заморозки, можна заморозити продукти про запас і використовувати в кулінарії, реалізовувати на продаж в магазини та торгові мережі цілий рік, не втрачаючи при цьому прибуток.

    Розгорнути

    Лінії заморозки та конвеєри шокової заморозки

    Наша компанія спеціалізується на наданні комплексних рішень в холодопостачанні. BMSERVICE вже понад 10 років займається створенням та монтажем комерційного та виробничого холодильного обладнання.

    Лінія шокової заморозки

    Ми спроектуємо та реалізуємо ваше замовлення лінії заморозки, враховуючі всі технологічні процеси вашого підприємства. Лінія шокової заморозки виконуються зі спіральним конвеєром, або флюїдизаційним апаратом тунельного типу, залежно від потреб вашого підприємства. (Лінія заморозки це ідеальне рішення для більшості підприємств переробки, зберігання чи зберігання продукції)

    Конвеєр шокової заморозки

    Замовляючи конвеєр шокової заморозки ви отримаєте проект з урахуванням всіх потреб вашого підприємства, починаючи з холодильного та морозильного устаткування, лінії переробки та лінії сортування, холодильні та морозильні камери та склади, рекуперацію тепла під потреби чи технологічні процеси підприємства, встановлення дистанційного моніторингу холодильного обладнання, та багато іншого. Наша компанія має великий досвід в проектуванні та реалізації різної складності проектів холодопостачання, звертайтеся!

    Обладнання шокової заморозки

    Шокова заморозка є спеціальною технологією, що дозволяє заморожувати практично будь-які продукти харчування, зберігаючи їх смакові та поживні властивості.

    Обладнання шокового охолодження і заморозки використовують:

    • Об’єкти рітейлу – ресторани, великі кафе, їдальні, невеликі магазини
    • Комерційний холод – кондитерські фабрики, супермаркети, мегамаркети
    • Виробничі підприємства – хлібозаводи, рибопереробні та м’ясопереробні підприємства, сокові заводи, молокозаводи, пекарні, та іншої харчової промисловості
    • Промисловий холод та сховища – фруктосховища, овочесховища, розподільчі центри та інші типи складів для довготривалого зберігання продукції (для таких підприємств частіше за все проектується конвеєр шокової заморозки)

    Для яких продуктів потрібна шокова заморозка: 

    • Шокова заморозка ягід – зазвичай це малина, полуниця, смородина, журавлина, чорниця, черешня та інше
    • Шокова заморозка подрібнених фруктів – яблука, сливи, апельсини, груші та виноград і багато інших фруктів
    • Шокова заморозка подрібнених овочів – огірки, капуста, морква, буряк, редис і т.д.
    • Шокова заморозка зелені – петрушка, кріп, селера
    • Шокова заморозка м’ясної продукції – м’ясо, м’ясні напівфабрикати.
    • Шокова заморозка рибної продукції – риба, філе риби, креветки, та інші морепродукти
    • Шокова заморозка хлібобулочних та інших виробів виробів – хліб, тістечка, кондитерські вироби, пельмені, вареники, млинці та інше.

    Шокова заморозка: основні особливості методу

    Технологія шокової заморозки передбачає дію наднизьких температур на плоди протягом невеликого інтервалу часу. Фрукти та овочі повністю і швидко промерзають під дією холоду, що сприятливо відбивається на їхній формі, кольорі, вигляді та якості. У плодах зберігаються практично всі вітаміни, мікроелементи та інші корисні речовини. Завдяки використанню такої технології швидкого заморожування, у фруктах не виникають кристали, які мають властивість руйнівним чином впливати на м’якоть. Для миттєвого заморожування і недопущення появи кристалічних зледенілостей необхідно, щоб температура трималася у проміжку від -5 до -18°С. Саме при такому діапазоні температур відбувається шокова заморозка фруктів. Якщо температурні показники буде вищими, то м’якоть розм’якшиться, і плоди втратять свою форму, вигляд, смак. При надто низькій температурі відбувається висихання продуктів. У цьому є відмінність швидкого заморожування, при якому не можна допускати утворення кристалічних зледенілостей і виморожування вологи в плодах.

    Лінія заморозки – особливості проведення швидкого заморожування ягід та овочів

    Усього етапи промислової швидкої заморозки поділяються на наступні:

    1. Підготовка плодів.
    2. Шокове заморожування.
    3. Зберігання.

    Для початку всю продукцію перебирають, змивають із неї бруд, видаляють непридатні та зіпсовані плоди, які деформувалися. Сік, який може витікати при заморожуванні, спровокує склеювання. Далі відбувається миття, висушування продукції, після чого вона відправляється в морозильну камеру. У процесі шокової заморозки фруктів, овочів, ягід, плоди обдуваються морозним повітрям з усіх боків, це забезпечує рівномірне заморожування. На тривалість охолодження та заморозки впливає розмір плодів та інтенсивність повітряного потоку. Умови зберігання продукції після швидкого заморожування полягають у наступному:

    • Температура має бути від -5 до -18°С.
    • Не можна допускати розморожування.
    • Необхідно ретельно продумати транспортування та доставку від місця шокового заморожування овочів, фруктів та ягід до місця зберігання. Це необхідно з метою недопущення контакту замороженої продукції з теплою температурою довкілля.

    Також важливим процесом у всьому ланцюжку такої технології збереження плодів є розморожування. Неправильне розморожування може негативно вплинути, і всі зусилля, які були зроблені в процесі заморожування, будуть марними. Овочі та фрукти повинні розморожуватись при температурі від +2 до +4°С протягом 12 годин. Поступове розморожування надає можливість зберегти всі смакові якості.

    Лінія заморозки – переваги швидкого заморожування овочів та фруктів

    До основних переваг можна віднести такі:

    • Структура заморожених плодів залишається неушкодженою та однорідною.
    • Завдяки застосуванню методу шокового заморожування асортимент плодів розширюється. За допомогою швидкого охолодження можна заморожувати навіть найтендітніші фрукти та ягоди.
    • Метод дозволяє скоротити трудовитрати на обробку плодів.
    • Можливість ведення бізнесу цілий рік, незалежно від сезону.
    • Мінімальна кількість відходів.
    • Устаткування для швидкого заморожування займає небагато місця і дозволяє звільнити приміщення для інших пристроїв.
    • Плоди не втрачають свою форму, колір, смак та аромат.
    • Бактерії, які могли залишатися на сировині, повністю гинуть від низьких температур.

    Поява шокової технології заморожування дозволила проводити заморожування практично всіх плодів. Овочі заморожуються у натуральному вигляді, без використання консервантів та стабілізаторів.

    Устаткування для шокового заморожування фруктів, овочів та ягід від нашої компанії

    На нашому сайті представлені такі моделі обладнання для лінії шокової заморозки фруктів, ягід, овочів, м’яса та рибопродуктів:

    • Флюїдизаційні машини тунельного типу. Таке обладнання готує ягоди, овочі, фрукти, гриби до зберігання. У камерах продукти заморожуються завдяки впливу холодного повітря під високим тиском. Головною перевагою є те, що продукти рівномірно заморожуються з усіх боків і не зливаються один з одним. Спосіб підійде навіть для продукції, що легко розсипається.
    • Устаткування для глибокого заморожування овочів ягід фруктів. За такого методу продукція заморожується при температурі не нижче -18 градусів. Це дозволяє зберегти всі смакові якості плодів, а також їхню структуру. Овочі та фрукти не втрачають свій обсяг.
    • Спіральний конвеєр шокової заморозки. Спіральні швидкоморозильні апарати призначені для швидкої заморозки (6 – 90 хв.), поштучної і дрібно фасованої м’ясної, рибної продукції, філе, упакованих і не упакованих продуктів, кулінарних напівфабрикатів і морепродуктів.
    • Плитковий скороморозильний апарат. (Вертикальний плитковий скороморозильний апарат та горизонтальний плитковий скороморозильний апарат). Плиткові апарати призначені для заморожування контактним способом блоків з фаршу, риби і рибного філе, морепродуктів, м’яса, вирізки, птиці, субпродуктів і напівфабрикатів, тобто продуктів, яким можна надати правильну прямокутну форму.
    • Тунель шокової заморозки. Призначення скороморозильних тунелів – шокове заморожування фруктово-овочевих продуктів, а також виробів з м’яса, птиці, риби та інших видів харчової продукції. Заморожують готові продукти харчування. Завдяки високій швидкості заморожування, продукт зберігає повний набір смакових властивостей та поживності. Втрати маси у своїй також мінімальні.
    • Камера шокової заморозки. Камера шокової заморозки забезпечує швидке охолодження шляхом примусової вентиляції ягід, фруктів, овочей, м’ясних і рибних продуктів, готових страв, напівфабрикатів в промислових обсягах. Щоб натуральні властивості плодів і делікатесів повноцінно зберегли живильні і смакові якості, охолодження до стану глибокого заморожування має бути інтенсивним. Шокова камера зазвичай використовується на невеликих підприємствах і на об’єктах рітейлу.

    Наша компанія займається створенням обладнання для шокової заморозки під ключ, будь то лінія заморозки, конвеєр заморозки, лінії переробки, охолодження та зберігання.

     

    Які рішення шокової заморозки ми пропонуємо

    Лінія шокової заморозки / Конвеєр шокової заморозки

    Комплексне рішення для великих підприємств та заводів. Це можуть буди лінії переробки та сортування, заморозка, охолодження та склади зберігання.

    Спіральні скороморозильні апарати

    Спіральні скороморозильні апарати призначені для швидкого заморожування (6-90 хвилин), індивідуально загорнутих та порційних м’ясних та рибних продуктів, філе, кулінарних напівфабрикатів та морепродуктів. Він ідеально підходить для роботи в цехах глибокої переробки в кулінарному виробництві та призначений для роботи як один з агрегатів у складі автоматизованої технічної лінії.

    Флюїдизаційні машини тунельного типу

    Флюїдизаційне обладнання використовується тільки для обробки невеликих продуктів, таких як ягоди, зелений горошок, квасоля, бобові та нарізані фрукти та овочі. Час заморожування у такому устаткуванні становить лише 8-15 хвилин, залежно від розміру частинок продукту.

    Плитковий скороморозильний апарат

    Крім повітряних, існує друга група швидкоморозильних апаратів: плиткові апарати, роторні установки та морозильні апарати барабанного типу. Ці установки працюють за принципом безконтактного заморожування, і найчастіше зустрічаються на наших рибо-і м’ясопереробних підприємствах. У плиткових апаратах заморожують м’ясо, субпродукти, рибу, фарш, рибне філе, а також сир у блоках та брикетах дрібної розфасовки. Продукти, заморожені в цьому обладнанні, мають правильну форму, завдяки чому полегшуються їх складування та упаковка. Товар зручно надалі вантажити в транспорт, укладати в камери схову.

    Туннельна шокова заморозка

    Призначення скороморозильних тунелів – шокове заморожування фруктово-овочевих продуктів, а також виробів з м’яса, птиці, риби та інших видів харчової продукції. Заморожують готові продукти харчування. Завдяки високій швидкості заморожування, продукт зберігає повний набір смакових властивостей та поживності. Втрати маси у своїй також мінімальні.

    Камери шокової заморозки

    Камера шокової заморозки – це обладнання, призначене для миттєвого охолодження і заморожування їжі, ягыд чи напывфабрикатыв в супермаркетах, кафе, ресторанах та ынших закладах фаст-фуду.

    Обладнання для шокової заморозки

    Чилери, агрегати, установки ККБ шоковой заморозки

    Як підібрати обладнання для лінії шокової заморозки

    Підбирати шокове устаткування для підприємств необхідно залежно від цього, наскільки масштабним є виробництво. Такий вид заморожування продуктів застосовують на всіх підприємствах, пов’язаних із харчовою промисловістю. Ця прогресивна технологія, яка дозволяє зберегти корисні не тільки властивості ягід, а й презентабельний вигляд. Саме такий вид заморозки допоміг багатьом компаніям зробити продукцію, що продається, більш якісною. Перш ніж придбати пристосування для шокового заморожування фруктів та овочів, необхідно звернути увагу на такі критерії: 

    • тип завантаження – звичайний чи тунельний;
    • потужність;
    • матеріал виготовлення камери;
    • ергономічність форми;
    • внутрішній об’єм;
    • кількість режимів роботи.

    Саме від цих параметрів залежатиме вартість обладнання.

    Сфери бізнесу, в якому застосовується лінії шокової заморозки ягід і фруктів

    Технологічний процес заморожування такого типу надає нові можливості для роботи бізнесу. Такий метод дозволяє продовжити термін зберігання ягід, фруктів та овочів. В основному шокова заморозка є затребуваною в таких галузях:

    • Заклади громадського харчування. Заготовки можна подавати будь-якої пори року.
    • Торгівля. Такий вид заморозки дозволяє продавати фрукти, овочі, ягоди протягом усього року.
    • Кейтерінг. Заморожені плоди можна перевозити на різні заходи навіть у несезон.

    Лінія заморозки від проєкту до реалізації

    Наша компанія починаючи з 2009 року займається виробництвом холодильного обладнання в промислових масштабах, та проектуванням, реалізацією і обслуговуванням конвеєрів та ліній шокової заморозки. У нас ви можете замовити лінію шокової заморозки, спіральні скороморозильні апарати, флюїдизаційні машини тунельного типу, плитковий скороморозильний апарат (вертикальний чи горизонтальний), туннель шокової заморозки, камери шокової заморозки та чилери, агрегати і установки ККБ, так і замовити проєкт під ключ. Ціна залежатиме від виду обладнання. Для реалізації своїх проєктів ми використовуємо лише перевірені комплектуючі від американських та європейських виробників. Ми надаємо гарантію на обладнання. Якщо ви не можете визначитися з типом обладнання для заморожування продукції, можете зателефонувати до нашого консультанта, і він допоможе підібрати пристрій для швидкого заморожування, і оформить ваше замовлення. Контакти для зв’язку вказано на сайті. Доставка здійснюється територією України.