Надійний постачальник рішень для комерційного та промислового ХОЛОДУ

Замовити консультацію

Надійний постачальник рішень для комерційного та промислового ХОЛОДУ

Замовити консультацію

Охолодження овочів і фруктів для транспортування та зберігання

Наша компанія спеціалізується на наданні ефективних та інноваційних рішень для охолодження та шокового заморожування овочів і фруктів різних.

Ми пропонуємо повний спектр рішень інтенсивного охолодження та шокової заморозки овочів і фруктів:

≫ Вакуумне охолодження

Гидрокулеры

Устаткування для охолодження овочів та фруктів

Наша компанія пропонує повний спектр обладнання для швидкого, інтенсивного охолодження та шокового заморожування овочів та фруктів. 

Всі типи обладнання для шокового заморожування ми пропонуємо на екологічно чистому холодоагенті CO₂. Ці системи забезпечують значну економію енергії, деяких випадках досягаючи зниження енергоспоживання на 25-40%.

Гідрокулери

Одним з найважливіших етапів у технології зберігання деякої плодоовочевої продукції є попереднє охолодження після збирання за мінімальний період часу. Гідроохолоджувач постачається у декількох варіантах, це може бути камера, або машина конвеєрного типу.

Гідрокулер дозволяє охолодити продукцію за 10 – 40 хвилин, охолодження відбувається за рахунок проходження продукту через крижану воду з температурою +0,5 до +1°С. 

При гідро охолодженні продукція охолоджується швидше, ніж при повітряному охолодженні. У порівнянні з повітряним охолодженням, при водяному охолодженні досягається менша втрата маси плодоовочевої продукції.

Льодогенератори 

Контактна заморозка льодом – це метод охолодження, при якому в транспортні контейнери поміщається крижана крихта. Він ефективний тільки для культур, які не псуються при безпосередньому зіткненні з льодом. 

Частіше за все такий метод застосовується для шпинату, мускусної дині, брюссельської капусти, редису, моркви, зеленої цибулі, капусти. 

Вакуумне охолодження

Це дуже швидкий спосіб охолодження, який вважається найбільш ефективним для плодів із високим співвідношенням поверхні до об’єму. Цей метод ґрунтується на принципі зниження температури кипіння води при зниженні атмосферного тиску.

Цей метод заснований на принципі, що при зниженні атмосферного тиску знижується температура кипіння води. Підготовлені до охолодження овочі та фрукти, ретельно змочується після чого переміщуються до вакуумної камери. Тиск у камері знижується, поки вода не випарується з поверхні продукту та створить необхідну температуру для попереднього охолодження.

Процес охолодження овочів та фруктів з +18°С до +2°С триває близько 30 хвилин, час охолодження може бути і вдвічі меншим, це залежить від продукту і його початкової температури.

Ціна від виробника

Гарні ціни за добру якість

12 місяців гарантії

Сервіс по Україні

Інженерінг

Реалізація проектів під ключ

Власне виробництво

Виконання нестандартних замовлень

Наші проекти

Компанія BMSERVICE займається проектуванням, постачанням та монтажем промислового та комерційного холодильного обладнання в Україні з 2009 року.

Domino’s Pizza

Проект холодопостачання для Domino’s Pizza Холодильне обладнання для виробничого комплексу «Domino’s Pizza» ✓ Поставка та монтаж холодильної сателітної станції Profroid (Франція)✓ Монтаж камер: низько- та середньотемпературних,...

FORNETTI

Проект холодопостачання для FORNETTI Холодильне обладнання для виробництва «Fornetti» ✓ Монтаж камери шокової заморозки ✓ Виготовлення та встановлення холодильної станції на базі гвинтових компресорів Bitzer ✓ Конденсатор та...

Ми пропонуємо повний спектр рішень для переробки та зберігання овочів та фруктів:

    Замовити консультацію
    1. Ваше ім'я

    2. Email

    3. Номер телефону

    Розгорнути