Зберігання та ферментація
COPRO – холодильна камера з функцією ферментації
Процес ферментації – важливий етап при випіканні виробів у пекарні. Хліб, випічка та дріжджове тісто можуть повністю розкрити свій потенціал тільки в тому випадку, якщо процес ферментації проходить правильно.
Заготівлі з дріжджового тіста, що зберігалися при низьких температурах протягом більш тривалого періоду часу, мають набагато кращий смак, ніж заготівлі, що пройшли коротший і гарячіший процес вистоювання.
Незалежно від того, що ви оберете – камера автоматичної ферментації, камера зберігання або камера ферментації з контролем вологості, – серія COPRO забезпечить вам повний контроль над процесами відстоювання та охолодження.
Підлога кожної системи COPRO виготовлена з нержавіючої сталі, як і дверцята, які також покриті спіненим поліуретаном для оптимальної ізоляції. У серійному виконанні також передбачено обігрів дверної коробки та високоміцні дверні ручки та петлі.
Всі системи COPRO оснащені низкою датчиків, що дозволяють пекарям уважно стежити за процесами. Панель управління вбудована у двері, що практично, оскільки дає пекарям прямий огляд усіх поточних процесів в камері.
COPRO VA (повністю автоматичний)
COPRO VA поєднує в собі процеси ферментації та охолодження в одному пристрої. Ця комбінація має вирішальне значення для продуктивності та результатів пекарні.
COPRO VA забезпечує повністю автоматичну ферментацію і підходить для широкого спектру застосувань. Система забезпечує ферментацію, а також заморожування та тривале зберігання тістових заготівель.
Повністю автоматичний ферментер також використовується для затримки та переривання ферментації. Можливий діапазон температур становить від -25°C до +40°C.
COPRO TL (камера для зберігання тіста)
COPRO TL – ідеально підходить для заморожування свіжих заготівель, тортів і хлібобулочних виробів, а також їх тривалого зберігання.
Різноманітні опції, що вибираються, такі як зона швидкого охолодження або датчик внутрішньої температури, значно полегшують повсякденну роботу пекарні. Діапазон температур становить від -25°C до 0°C.
COPRO GV (уповільнювач ферментації)
COPRO GV – холодильна камера з контролем вологості для охолодження свіжих тістових заготівель, тортів та хлібобулочних виробів.
Повністю автоматична ферментаційна камера WACHTEL дозволяє виконувати кілька виробничих етапів в одному пристрої.
У цій камері можна точно контролювати процеси ферментації та охолодження для уповільнення процесу ферментації та зберігання.
Важливі умови вистоювання, такі як температура та вологість, можна налаштувати за допомогою панелі керування IQ COOL, розташованої на рівні очей на дверях камери. Діапазон температур становить від -5°C до +20°C.
Зберігання та ферментація COPRO
Ми спеціалізуємось на наданні ефективних та інноваційних холодильних рішень для різних секторів харчової промисловості.