Надійний постачальник рішень для комерційного та промислового ХОЛОДУ

Замовити консультацію

Надійний постачальник рішень для комерційного та промислового ХОЛОДУ

Замовити консультацію

Охолодження та заморозка м’яса

Наша компанія спеціалізується на наданні ефективних та інноваційних рішень для різних секторів харчової промисловості.

Ми пропонуємо повний спектр рішень за інтенсивного охолодження та шокової заморозки м’яса:

Plitochnyy skoromorozil'nyy apparat

Принципова відмінність шокової заморозки м’яса від класичної заморозки – це розмір кристалів льоду, що утворюються в продукті, які руйнують волокна всередині м’яса і призводять до втрат маси продукту після розморожування. Технологія заморозки шоковим способом передбачає досягнення мікрокристалізації молекул рідини, що зберігає волокнисту структуру м’яса та не руйнує її.

Шокове заморожування м’яса та напівфабрикатів

Шокова заморозка курки, м’яса ВРХ або напівфабрикатів передбачає різке зниження температури аж до -40°С, внутрішня частина продукту промерзає до температури близько -18°С, що уповільнює процеси ферментації, а мікробіологічні процеси і зовсім зупиняються.

Якість м’яса після шокової заморозки залежить як від температури, так і від швидкості заморозки. Швидке заморожування дозволяє зберегти смакові властивості, поживні речовини та соки, а також скоротити втрати в масі.

Устаткування для шокового заморожування м’яса

Всі типи обладнання для шокового заморожування ми пропонуємо на екологічно чистому холодоагенті CO₂. Ці системи забезпечують значну економію енергії, в деяких випадках досягаючи зниження енергоспоживання на 25-40%.

Камери інтенсивного охолодження

Застосовується для швидкого зниження високої температури після термічної обробки м’яса або для м’ясних напівфабрикатів, після чого продукт відправляють на наступні етапи переробки або шокову заморозку.

Камери шокової заморозки

Камери призначені для шокового заморожування продукту на стелажах або візках, що завозяться до камери. Процес заморожування проводиться за низькою температурою протягом дуже короткого часу від 15 до 90 хвилин. Час заморозки залежить від температури в камері, так і від типу продукту та його об’єму.

Шокові камери заморозки тунельного типу

За своєю суттю це та ж камера шокової заморозки, але вона передбачає окремий вхід та вихід для завантаження та вивантаження продукту, такий варіант часто вибирають середні та великі виробництва для оптимізації виробничих процесів при переробці м’яса.

Спіральні скороморозильні апарати

Скороморозильні апарати такого типу підходять як для заморожування м’яса, так м’ясних напівфабрикатів. Спіральний шоковий конвеєр ідеально підійде для підприємств з м’ясопереробки, так як даний пристрій є спіральним скороморозильним конвеєром безперервної дії. Його основна перевага це компактність, на відміну від звичайних ліній шокової заморозки. Спіральний скороморозильний конвеєр може бути встановлений на будь-якому етапі вашої лінії переробки.

Плитковий скороморозильний апарат

Даний пристрій дозволяє заморожувати м’ясо або м’ясні напівфабрикати у великих обсягах і за дуже короткий час. Такі пристрої часто застосовують у цехах забою худоби та птиці, а також на підприємствах з м’ясопереробки. Дані пристрої поділяються на 2 типи – горизонтальний і вертикальний плиточники шокової заморозки, горизонтальний плитковий морозильний апарат менш компактний на відміну від вертикального, але дозволяє автоматизувати процеси завантаження та вивантаження продукту, в той час як вертикальний компактніший, але вимагає ручного завантаження та вивантаження м’яса і м’ясні продукти.

Акустична заморозка AEF

Це інноваційна технологія дбайливого заморожування. Акустична заморозка – це унікальна комбінація рішень, де головну роль виконують звукові (акустичні) хвилі, які ніби розбивають кристали льоду, що утворилися в продукті. Принцип заморозки полягає в комбінації повітряного шокового заморожування та звукових хвиль, які не дозволяють кристалу льоду розширюватися в процесі заморозки, що зберігає волокна продукту, не ушкоджуючи їх.

 

Ми пропонуємо широкий спектр послуг та рішень для м’ясопереробних підприємств, звернувшись до BMSERVICE, наші фахівці допоможуть вам підібрати обладнання для вашого підприємства згідно з усіма технологічними вимогами вашого виробництва.

Ціна від виробника

Гарні ціни за добру якість

12 місяців гарантії

Сервіс по Україні

Інженерінг

Реалізація проектів під ключ

Власне виробництво

Виконання нестандартних замовлень

Наші проекти

Компанія BMSERVICE займається проектуванням, постачанням та монтажем промислового та комерційного холодильного обладнання в Україні з 2009 року.

Domino’s Pizza

Проект холодопостачання для Domino’s Pizza Холодильне обладнання для виробничого комплексу «Domino’s Pizza» ✓ Поставка та монтаж холодильної сателітної станції Profroid (Франція)✓ Монтаж камер: низько- та середньотемпературних,...

FORNETTI

Проект холодопостачання для FORNETTI Холодильне обладнання для виробництва «Fornetti» ✓ Монтаж камери шокової заморозки ✓ Виготовлення та встановлення холодильної станції на базі гвинтових компресорів Bitzer ✓ Конденсатор та...

Ми пропонуємо повний спектр рішень для переробки та зберігання харчової продукції:

    Замовити консультацію
    1. Ваше ім'я

    2. Email

    3. Номер телефону

    Розгорнути