Лінії переробки м’яса
Ми пропонуємо повний спектр обладнання для переробки великої рогатої худоби, свиней, овець, птиці та іншої худоби.
Наша компанія постачає, монтує та обслуговує як окремі машини, так і комплексні лінії які забезпечують всі необхідні процеси при переробці м’яса, такі як: миття, обробка, різання та порціонування, змішування та формування, переробка, охолодження та заморозка і пакування.
Кожна функція може виконуватися автономним обладнанням або у складі комплексної лінії з переробки, виробництва та пакування м’яса.
Забій та первинна обробка худоби
Основним призначенням лінії є передзабійне утримання худоби та птиці, обладнання для оглушення, забою, шпарильні горизонтальні та вертикальні чани та лінії ошпарювання птиці (видалення пір’я), а також системи транспортування.
Наша компанія пропонує повний спектр спеціального обладнання для м’ясопереробного виробництва, починаючи від первинної обробки, шокової заморозки і камер для зберігання, завершуючи етапами переробки та пакуванням сирої або готової продукції.
Шкіроз’ємні лінії для переробки м’яса
Лінії зняття шкіри доступні для різних видів м’яса, вони можуть постачатися напівавтоматичними або неавтоматизованими.
Звичайна лінія передбачає конвеєр по котрому переміщуються туші до площадки де оператор вручну знімає шкіру.
Напівавтоматична лінія передбачає устаткування, яке за командою оператора знімає шкіру, тягнучи її згори вниз за допомогою гаків, які до старту процессу закріплюються оператором.
Охолодження птиці
Існує кілька способів охолодження туш після забою та/або термообробки:
- Ванна охолодження. Це найбільш поширений метод в якому відбувається занурення туш у ванну з охолодженою водою.
- Камера повітряного охолодження. В камері за допомогою холодильного устаткування підтримується температура повітря близько 0°
- Повітряно-крапельне охолодження. Тушки птаха, підвішені на конвеєрі, подаються в камеру, де зрошуються водою з форсунок і обдуваються охолодженим повітрям.
Машини для патрання
Наша компанія постачає лінії для патрання та машини для автоматичного патрання, що дозволяє скоротити трудовитрати та підвищити якість. Обладнання для патрання може бути як автоматичне так і напівавтоматичне.
Автоматичне обладнання для патрання зазвичай розглядається при великих об’ємах виробництва. Лінія патрання складається з кількох машин, кожна з яких виконує певну операцію.
Додатково може використовуватися опалювання туші як для знезараження, так і для збільшення терміну зберігання або для наступних процесів переробки.
Обладнання для миття туш худоби
Для миття тварин та їх туш у процесі обробки застосовують різні душові пристрої камерного та прохідного типу, а також миючі машини.
Обладнання для миття може передбачати як камери мийки до убою, так і машини для миття туш та м’яса до і після первинної обробки.
Обладнання для миття та конфігурація лінії переробки обирається під ваш технологічний процесс виробництва для максимальної ефективності та економічності вашого бізнесу.
Системи класифікації туш худоби
Полуавтоматичні та повністю автоматизовані системи зважування та класифікації туш худоби – це технологічне рішення, призначене для класифікації туш за їх якістю та характеристиками.
Ця система може включати різні комбінації систем та технологій, таких як: зважування, сканування для виявлення недоліків і класифікації та сканування об’єму. Наприклад технологія візуалізації може аналізувати дані за допомогою штучного інтелекту для точної та ефективної класифікації туш.
Промислові машини для розрізання туші
Зазвичай тушу розрізають навпіл або на чверті, залежно від потреб та технологічних процесів виробництва.
Устаткування для різання туш пропонується як ручне так і напівавтоматичні та автоматичні машини для різання.
Машина для розрізання зазвичай інтегрується в лінію переробки м’яса після забою, або інших процесів первинної обробки.
Лінії охолодження та заморозки
Наша компанія пропонує повний комплекс рішень для охолодження та заморозки сирого м’яса та м’ясних напівфабрикатів. Для підбору типу обладнання ми врахуємо всі ваші побажання та технологічні процеси, та запропонуємо найоптимальніше рішення.
≫ Флюїдизаційні машини тунельного типу
≫ Спіральні скороморозильні апарати
≫ Плитковий скороморозильний апарат
≫ Тунельна шокова заморозка
≫ Камери шокової заморозки
≫ Камери інтенсивного охолодження
Камери для зберігання м’яса
Наша компанія спеціалізується на наданні ефективних та інноваційних рішень для промислового холодопостачання.
Завдяки власному виробництву та проєктно-конструкторському відділу ми пропонуємо комплексні рішення для зберігання та переробки харчових продуктів, пристосовані до унікальних вимог кожного підприємства.
Камери дефростації (розморожування)
Камера для дефростації дозволяє розморожувати м’ясо, рибу та інші продукти харчування в оптимальному та високоекономічному режимі. Ця технологія прискорює процес розморожування та мінімізує вагові втрати продукту.
Принцип дії полягає в обдуві замороженої продукції потоком пароповітряної суміші з температурою, яка залежить від температури на поверхні та в центрі продукту, що позитивно позначається на мікробіологічній стабільності. Процес дефростації завершується автоматично, після досягнення заданої температури в тілі продукту.
Машини для обвалки м’яса
Обладнання для обвалки зазвичай розробляється з урахуванням форми конкретних видів м’яса та різних суглобів. Обвалка передбачає захоплення м’яса, відокремлення його від кісток та передачу м’яса на наступний етап обробки.
Відокремлені кістки та колаген зазвичай переробляються на окремій операції та використовуються для виробництва м’ясних субпродуктів, таких як корми для тварин та добрива, а також продуктів механічно відновленого м’яса.
Машини для порціонування м’яса
Наша компанія постачає широкий спектр обладнання для порціонування свіжого та замороженого м’яса. Системи нарізання можуть постачатися як ручні так і напівавтоматичні та повністю автоматизовані.
Машини призначені для нарізання злегка замороженого, свіжого та вареного м’яса. Ці машини можуть передбачати різні типи нарізки: нарізка кубиками, слайсами, шматками, скибками та смужками.
Ін’єктори для м’яса
Ін’єктор для м’яса є дуже ефективним технічним засобом, що використовується для того, щоб вприскувати маринад і розсіл всередину м’яса. Використовуються ін’єктори для м’яса яловичини, свинини, а також для курки та риби. Під час роботи цього обладнання, м’ясо, завантажене в нього, постійно переміщається, а розсіл у м’ясо надходить через спеціальні голки, кількість яких може змінюватись у різних моделей.
Наявність великої кількості голок даного обладнання забезпечує рівномірний розподіл розсолу всередині продукту, що переробляється. Ін’єктори посолу м’яса можуть застосовуватися як для цілісних м’ясних шматків, так і м’яса з кісткою.
Вакуумні масажери для м’яса
Вакуумний масажер для м’яса використовується на великих виробництвах для виробництва делікатесів. Основне призначення такої техніки полягає в маринуванні або засолюванні рибної та м’ясної сировини.
Спеціальні функції дозволяють налаштувати апарат для якісної обробки свинини, яловичини, риби, баранини та птиці. Завдяки своїм габаритним розмірам промисловий масажер для м’яса широко використовується для виготовлення великих обсягів продукції.
Обладнання для переробки м’яса
Ми пропонуємо великий спектр обладнання для переробки сирого м’яса на безліч різних видів оброблених продуктів, включаючи фарш, ковбаси, шинки, бекон, солонину, м’ясні консерви, в’ялене м’ясо, паштети та ковбасні вироби.
Наша компанія постачає як окремі одиниці обладнання для м’ясопереробки, так і комплексні рішення, такі як лінії виробництва готових страв, котрі можуть складатися з модульних блоків або лінії комплексної обробки та упаковки.
Обладнання та камери термообробки м’яса
Термокамери, печі та варильні котли використовуються для термічної обробки м’ясної продукції – варіння, обсмажування, сушіння, копчення, охолодження.
Коптильні термокамери призначені для гарячого копчення та варіння всіх видів виробів, наприклад: м’яса, птиці, риби та морепродуктів, сиру, сосисок, ковбас. Термокамери включають як однокамерні для невеликих виробництв, так і багатокамерні камери промислового застосування.
Дозатори для м’яса та напівфабрикатів
Дозатори використовуються для інтеграції на різних етапах виробничої лінії, щоб забезпечити комплексне рішення, що гарантує вірне зважування, поділ та упаковку вашого сирого продукту.
Ми пропонуємо високотехнологічні, точні та швидкі рішення для дозування як цілого так і порційного продукту, свіжого чи замороженого м’яса.
Лінії пакування м’яса та м’ясних напівфабрикатів
Замовляючи обладнання для пакування в BMSERVICE наші фахівці запропонують вам найоптимальніше обладнання та комплектацію для вашого виробництва.
≫ Термоформувальна машина
≫ Трейсиллери
≫ Фасування в коробки
≫ Машина для зважування та етикетування
≫ Металодетектор