Надійний постачальник рішень для комерційного та промислового ХОЛОДУ

Замовити консультацію

Reliable supplier of solutions for commercial and industrial refrigeration

Особливості обладнання для шоковой заморозки та його застосування

Досить часто при закупівлі великої кількості продуктів для закладів громадського харчування виникає питання, як можна зберігати продукти з правильним температурним режимом. Також важливою складовою правильного зберігання є той момент, що процедура розморожування впливає на те, щоб у продуктах збереглася достатня кількість корисних речовин і смакові якості. Саме тому застосовується обладнання для шокового заморожування, яке дозволяє забезпечити необхідні параметри зберігання та якості продукції. 

Особливості обладнання

Щоб не помилитися з вибором і купити обладнання для шокового заморожування, необхідно докладніше дізнатися про те, як працює цей апарат, а також у чому його головна відмінність від звичайного холодильника та морозильної камери. Устаткування для шокового заморожування підтримує температуру від –5 до –18 градусів. Прості морозилки здатні зберігати продукти у температурному режимі до –24 градусів. 

При шоковому заморожуванні повинен зберігатися оптимальний режим, який дозволяє повністю зберегти структуру продуктів. При температурі вище –18 градусів продукти почнуть висихати. А за більш високої температури почнуть руйнуватися кристалами. Щойно ви поклали продукти в холодильник шокової заморозки, то в перші 2 години почнеться заморозка, яка зберігає цілісність продукту, оскільки судини та волокна не лопаються, а залишаються цілими. Саме це дозволяє максимально зберегти свіжість м’яса та овочів.

Продукція не втрачає свій смак та аромат, що дуже важливо для закладів, які займаються приготуванням страв у місцях громадського харчування. Однією з важливих переваг сучасного обладнання для шокового заморожування є те, що продукти не втрачають свою масу та рідину.

Якщо охолоджувати продукти без використання камери для шокової заморозки, тоді процес відбувається більш тривалий час. В результаті там починають розмножуватися шкідливі мікроорганізми. Саме сучасне обладнання для шокового заморожування здатне зберегти свіжість різних продуктів харчування.

Наша компанія BMSERVICE вже понад 10 років займається створенням та монтажем комерційного та виробничого холодильного обладнання. Купити обладнання для шокового заморожування ви можете у нас на сайті, забезпечивши тим самим правильне та якісне зберігання різних продуктів.

Види обладнання для шокової заморозки

Такі пристрої для заморожування діляться на такі види:

  • Флюїдизаційні. Використовуються для того, щоб заморозити дрібну або нарізану продукцію. Наприклад, ягоди, овочі, плоди тощо. Такий вид обладнання має дуже велику потужність заморожування.
  • Спіральні. Застосовують, щоб заморозити м’ясні, рибні страви, овочі, напівфабрикати, хлібобулочні вироби.
  • Конвеєрні. Потрібні для заморожування різних м’ясних та рибних страв, фасованих напівфабрикатів, готових гарнірів.

На нашому сайті ви зможете купити обладнання для шокового заморожування флюїдизаційного та спірального вигляду, недорого та під ключ.

Переваги купівлі обладнання для шокового заморожування

Щоб обробити та заморозити велику кількість свіжих фруктів, сезонних та несезонних овочів, м’яса та риби, напівфабрикатів, рекомендується використовувати обладнання для шокового заморожування. Такі пристрої у процесі експлуатації мають ряд наступних переваг:

  • Скорочення часу заморожування. Час може зменшуватись до 10 разів. Наприклад, щоб заморозити хінкалі чи вареники у звичайній морозилці, необхідно до 3 годин, при шоковій заморозці вистачить 20 хвилин.
  • Зменшення втрати маси продуктів у кілька разів. Під час звичайного заморожування волога починає випаровуватися. Шокове заморожування захищає продукти від висушування та обвітрювання, завдяки чому в продуктах зберігаються всі корисні властивості.
  • За шокового заморожування продукція зберігає свої якості. Вода дуже швидко з рідкої форми переходить у тверду. Таким чином продукти зберігають свій вигляд та смакові властивості.
  • Підвищення ефективності. Такий вид заморозки дозволяє заздалегідь приготувати різноманітні напівфабрикати, готові страви та інші види продукції.
  • Збільшення прибутку бізнесу. Швидке заморожування допомагає збільшити час реалізації товару і здатне розширити сферу збуту. Застосування шокового заморожування дозволяє наростити продаж продукції, що користується популярністю.
  • Антибактеріальна безпека. Швидке заморожування унеможливлює розмноження шкідливих мікроорганізмів.

Сфери використання шокової заморозки

Обладнання для швидкого заморожування є незамінним для оптимізації виробництва у харчовій промисловості, а також громадського харчування. Устаткування знайшло широке застосування у таких сферах: 

  • Підприємства із заготівель. Швидке заморожування допомагає зробити запас і заморозити велику кількість продуктів та страв. Це дозволяє використовувати їх для приготування протягом тривалого часу.
  • Харчова промисловість. Промислове обладнання для шокового заморожування допомагає зменшити потребу у робочій силі, а також дозволяє збільшити обсяг заготовок.
  • Громадське харчування. Обладнання для швидкого заморожування застосовується на всіх професійних кухнях, ресторанах та інших місцях. Його наявність допомагає заздалегідь заготовити необхідну кількість готових заготовок для страв.

В Україні обладнання для шокової заморозки має широкий попит для зберігання товарної продукції. Оскільки це допомагає продовжити термін зберігання. Велика кількість виробників використовує шокову заморозку, щоб зберігати ті заготівлі, які є в наявності, у вигляді овочевих сумішей, овочів та фруктів. Придбати в Україні обладнання для шокового заморожування можна на нашому сайті.

Особливості покупки

На сайті нашого магазину можна купити обладнання для шокового заморожування в Україні за найкращою ціною. Вже понад десять років ми займаємося проектуванням, створенням та монтажем комерційного та промислового обладнання. Наявність власного виробництва дозволяє створювати інноваційне та ефективне холодильне обладнання під ключ, а також контролювати його якість на всіх етапах виробництва. Таким чином наші покупці завжди отримують надійне та перевірене обладнання. 

При покупці ми надаємо гарантію на 12 місяців та сервісне обслуговування. Для здійснення замовлення та отримання більш детальної інформації ви можете замовити консультацію, заповнивши спеціальну форму на сайті нашої компанії. Менеджери з вами обов’язково зв’яжуться та обговорять усі деталі замовлення, допоможуть визначитись та зробити вибір.

client-image
client-image
client-image
client-image
client-image
client-image
client-image
client-image
client-image
client-image