Варильні камери та камери для запікання
Конфігурація промислової коптильні пропонується в трьох варіантах – високопродуктивна установка для варіння, термообробки, запікання та смаження при температурі до 300°C, також установки для сушіння, варіння та запікання без димогенератора і установки для приготування на пару.
≫ Універсальні промислові коптильні
≫ Універсальні комерційні коптильні
≫ Камери розморожування
≫ Камери мікроклімату та дозрівання
≫ Камери для інтенсивного охолодження
≫ Камери для розморожування
≫ Димогенератори
Конфігурація універсальної промислової коптильні пропонується в декількох варіантах:
Високопродуктивна установка для варіння, термообробки, запікання та смаження при температурі до 300°C – вона працює за унікальним принципом циркуляції повітря з поперечним потоком від REICH, який гарантує найвищу продуктивність та коротку тривалість циклу за оптимальної якості готової продукції. Він розроблений спеціально для продуктів, обробка яких ведеться у гастроємностях або на решітках.
Установки для сушіння, варіння та запікання без димогенератора – це установки для сушіння, варіння та запікання без димогенератора. Вони працюють з вертикальною подачею повітря і дуже добре підходять для вертикально підвішених продуктів, а при грамотному завантаженні і для продуктів у горизонтальному положенні. Установки можуть поставлятися в різних типорозмірах, місткістю від 1 до 14 візків, з однорядним або дворядним завантаженням.
Установки для приготування на пару – це установки для приготування на пару. Вони працюють з вертикальною подачею повітря і дуже добре підходять для продуктів у вертикальному та горизонтальному положенні. Установки KK можуть поставлятися в будь-яких типорозмірах, місткістю від 1 до 14 візків, з однорядним або дворядним завантаженням.
Високопродуктивна установка для варіння, термообробки, запікання та смаження
Спеціально для продуктів, обробка яких ведеться у гастроємностях або на решітках, також в ній можлива і оптимальна обробка продуктів у вертикальному положенні. Різноманітність доступних технологічних процесів робить цю установку оптимальною заміною класичних пароконвектоматів для промислових масштабів.
Переваги: температурні процеси до 300°C; горизонтальна течія повітряних потоків, оптимальна для «лежачих» продуктів; до 35 рівнів у завантажувальному візку; система поворотних клапанів для руху повітря зліва направо та навпаки; абсолютний рівномірний потік на всьому перерізі повітроподаючої стіни; щільний вплив на продукт; інтегроване відсікання крапель з повітряного потоку.
Установки для сушіння, варіння та запікання (без димогенератора)
Можливості їх застосування простягаються від підрум’янювання, сушіння, варіння, обробки гарячим повітрям та смаження до запікання. Може поставлятися з відповідним спеціальним обладнанням для дозрівання або високотемпературного запікання та охолодження приготовлених продуктів. Мають інтегровану повністю автоматизовану систему безрозбірного очищення.
Переваги: підвищений обсяг повітря; короткі, енергозберігаючі процеси; найвищу рівномірність; високий обсяг завантаження; міцнозварені модулі камери; високоякісна сталь марки 1.4301; повна ізоляція мінеральними матеріалами; незначна ширина та висота модулів камери.
Установки для приготування на пару
Можливості їх застосування виходять далеко за рамки одного лише варіння. Камера може бути оснащена душем, що охолоджує, і виконувати безпосереднє охолодження приготовлених продуктів. Є інтегрована, повністю автоматизована система безрозбірного очищення. Інші опції оснащення гарантують, що Ви можете створити конфігурацію установки у точній відповідності до специфіки Ваших завдань.
Переваги: ексклюзивні циркуляційні вентилятори; короткі, енергозберігаючі процеси; найбільша рівномірність; Високий обсяг завантаження; міцнозварені модулі камери; високоякісна сталь марки 1.4301; повна ізоляція мінеральними матеріалами; незначна ширина та висота модулів камери.