Обладнання для промислового копчення
Тип обладнання для копчення обирається за технологічним процесом виробництва, типом копчення, типами автоматизації системи та об’ємом виробництва і іншими показниками.
Обладнання для гарячого або холодного копчення може постачатися як в вигляді готового виробу, так і виготовлятись індивідуально під ваше замовлення з подальшим монтуванням коптильної камери і її оснащенням для технологічних процесів на вашому виробництві.
Конфігурації та типи камер копчення
Коптильні можуть працювати на деревній трісці чи деревині включно з парою та на рідкому диму. Камери оснащаются електричним, паровим або газовим опаленням, залежно від ваших потреб.
Тип камери та її завантаження визначається замовником, камера може бути стандартною або скрізною, продукція завантажується візками або чіпляється за гаки всередині камери, також процес транспортування може бути автоматизовано.
Універсальні коптильні камери (промислові)
Це гібридна установка, в ній можна реалізувати всі термічні процеси, у тому числі процеси інтенсивного охолодження.
Вона працює з вертикальною подачею повітря і добре підходить для вертикально підвішених продуктів, а при вірному завантаженні і для продуктів у горизонтальному положенні. Установки можуть поставлятися у будь-яких типорозмірах, місткістю від 1 до 14 візків.
Її можна застосовувати не тільки для традиційних завдань: розігріву, сушіння, копчення, варіння, запікання, обробки гарячим повітрям і т. д., але і для всіх процесів охолодження від безперервного та інтервального охолодження під душем (з дрібнодисперсним розпиленням або без) до повноцінного інтенсивного охолодження.
≫ Промислові коптильні камери
Універсальні коптильні камери (комерційні)
Дуже компактна універсальна установка, відрізняється вбудованим у двері фрикційним димогенератором та унікальною конусною фрикційною головкою з низьким рівнем шуму та вібрації.
Установки цієї серії є абсолютно багатофункціональними і тому підходять для різних сфер застосування. Крім звичайних способів застосування, установку також широко використовують для виробництва сирокопчених ковбас, ковбас з тривалим терміном зберігання, солоних продуктів та кліматичного копчення.
Універсальні установки можуть поставлятися у вигляді моделі з одним візком різних типорозмірів або моделі з двома візками. На запит можливі спеціальні розміри.
≫ Комерційні коптильні камери
Варильні камери та камери для запікання
Це високопродуктивна установка для варіння, термообробки, запікання та смаження при температурі до 300°C. Вона працює за унікальним принципом циркуляції повітря з поперечним потоком, який гарантує найвищу продуктивність та коротку тривалість циклу за оптимальної якості готової продукції.
Установка розроблена спеціально для продуктів, обробка яких ведеться у гастроємностях або на решітках. В ній можлива і оптимальна обробка продуктів у вертикальному положенні. Різноманітність доступних технологічних процесів робить цю установку оптимальною заміною класичних пароконвектоматів. Установки представлені у вигляді моделей з одним або двома візками.
≫ Камери варіння та запікання
Устаткування для створення мікроклімату та дозрівання
Кліматичні установки дозрівання розроблені для дозрівання, сушіння та зберігання всіх сортів сирих ковбас та стегенця, а також продуктів із середнім терміном зберігання. Інші можливості застосування – це повітряне сушіння спеціальних м’ясних продуктів, таких як: в’ялена яловичина, риба та вегетаріанські продукти.
Залежно від технологічного процесу стадії дозрівання, установка може експлуатуватися з подачею свіжого повітря. Переваги цієї системи з її строгими параметрами регулювання полягають у постійній підтримці значень температури та вологості точно на заданому рівні.
≫ Мікроклімат та дозрівання
Устаткування для інтенсивного охолодження
Установки інтенсивного охолодження для швидкого, безпечного та економічного охолодження приготовлених продуктів. Завдяки швидкому переходу через критичні температурні діапазони суттєво підвищуються термін зберігання та якість продуктів.
Опціональна функція варіння робить установку ще більш універсальною в можливостях застосування. Установки працюють з вертикальною подачею повітря та дуже добре підходять для вертикально підвішених продуктів, а при грамотному завантаженні і для продуктів у горизонтальному положенні. Установки інтенсивного охолодження можуть поставлятися у будь-яких типорозмірах, місткістю від 1 до 14 візків, в однорядному виконанні.
≫ Інтенсивне охолодження
Установки для розморожування
Установки для розморожування вигідно відрізняються економічним та щадним принципом роботи. Неважливо, чи йдеться про тонкі глибокозаморожені продукти без упаковки або товсті упаковані заморожені блоки, ці установки для будь-якого продукту та технологічного процесу.
Продукти дбайливо розморожуються потоком повітря, а інтелектуальна система управління процесами дозволяє виконати операцію максимально швидко та надійно. Також окремо враховуються та оптимізуються аспекти гігієни та зменшення втрат при стіканні.
В установках доступна опція перемикання після розморожування в заданий режим «холодного зберігання», в якому розморожені продукти залишатимуться охолодженими скільки потрібно.