Надійний постачальник рішень для комерційного та промислового ХОЛОДУ

Замовити консультацію

Надійний постачальник рішень для комерційного та промислового ХОЛОДУ

Замовити консультацію

Сушіння овочів та фруктів

Обладнання для промислової сушки овочів та фруктів підбирається згідно вашого технологічного процесу та продукту.

Індивідуальне рішення для вашого виробництва

Ми розробимо індивідуальне рішення, яке точно відповідатиме вашим вимогам, від завантаження фруктів, миття, очищення від шкірки, нарізання, сушіння до пакування готового продукту.

Висушування фруктів видаляє воду, зменшуючи їх вагу та розмір, при цьому фрукти зберігають усі свої поживні речовини, такі як вітамінами А, В, В1, В2, В3, В6, вітамінами С і Е, мінерали, такі як калій, магній, кальцій, залізо.

Початкова фаза технологічного процесу виробництва сухофруктів відбувається з використанням складного обладнання для зберігання, обробки та підготовки сировини. Для зберігання сировини використовуються спеціальні ємності.

Вакуумне сушіння фруктів

Вакуумне сушіння має деякі відмінні характеристики, такі як більш висока швидкість сушіння, нижча температура сушіння та середовище обробки з дефіцитом кисню. Ці властивості допомагають покращити якість та харчову цінність сушених фруктів та овочів, тому найчастіше використовувався для сушіння багатьох фруктів та овочів.

Завдяки перевазі видалення вологи при низьких температурах – вакуумне сушіння концептуально є ідеальним методом для сушіння чутливих до температури та/або кисню.  Кінетику сушіння та ефективність сушіння під вакуумом для фруктів і овочів можна покращити шляхом поєднання мікрохвильової потужності з сушінням у вакуумі. В свою чергу комбіноване рішення знижує витрати електроенергії майже в два рази.

Ліофілізаційне сушіння (сублімація)

Сублімаційна або ліофільна сушка відбувається в три фази: заморожування; первинна сушка (сублімація); вторинна сушка (адсорбція).

Сублімаційна сушка це процес видалення води, з продуктів що швидко псуються, з метою продовження терміну їх зберігання та/або підготовки до транспортування. Ліофілізаційна сушка відбувається шляхом заморожування продукту, потім зниження тиску та додавання тепла, щоб дозволити замороженій воді перетворитися безпосередньо на пару (сублімат).

Перше використання цієї технології в харчовій промисловості було направлено для виготовлення пайків для космонавтів та військових.

Стрічкові лінії для сушки овочів та фруктів

Виробнича лінія широко використовується в переробці коренеплодів, листових овочів і фруктів. З них можна виготовляти фруктові нарізки, сухофрукти, овочеві нарізки, сушені овочі, різні хрусткі нарізки та інші продукти. 

Промислова лінія для обробки сушених овочів включає в себе в основному мийні машини для фруктів і овочів, овочерізки, сушарки, пакувальні машини та інше устаткування. 

Комплектація лінії залежить від продукту, технологічного процесу та типу продукції, що виготовляється.

Інфрачервоні конвеєрні лінії

Конвеєрні інфрачервоні сушильні установки призначені для сушіння фруктів, ягід та овочів у промислових масштабах. При цьому, процес сушіння виконується в автоматичному режимі, у відповідності до визначених параметрів.

Сушильні камери випускаються під замовлення з різною продуктивністю на годину. Сушіння виконується за допомогою інфрачервоних випромінювачів, рівномірно розташованих по всій площі транспортерної стрічки.

Камери та машини для промислової сушки

Устаткування для сушіння фруктів, овочів та ягід підбирається індивідуально в залежності від технологічного процесу виробництва, це можуть бути інфрачервоні машина для сушіння, звичайні камери сушіння, сушарка конденсаційна або деаератор та барабанні і конвекційні ротаційні сушарки барабанного типу.

Тип обладнання обирається відповідно до продукту, необхідного часу на його сушку та враховуючи інші бажані параметри продукту після висушування.

Ціна від виробника

Гарні ціни за добру якість

12 місяців гарантії

Сервіс по Україні

Інженерінг

Реалізація проектів під ключ

Власне виробництво

Виконання нестандартних замовлень

Наші проекти

Компанія BMSERVICE займається проектуванням, постачанням та монтажем промислового та комерційного холодильного обладнання в Україні з 2009 року.

Domino’s Pizza

Проект холодопостачання для Domino’s Pizza Холодильне обладнання для виробничого комплексу «Domino’s Pizza» ✓ Поставка та монтаж холодильної сателітної станції Profroid (Франція)✓ Монтаж камер: низько- та середньотемпературних,...

FORNETTI

Проект холодопостачання для FORNETTI Холодильне обладнання для виробництва «Fornetti» ✓ Монтаж камери шокової заморозки ✓ Виготовлення та встановлення холодильної станції на базі гвинтових компресорів Bitzer ✓ Конденсатор та...

Ми пропонуємо повний спектр рішень для переробки та зберігання овочів та фруктів:

    Замовити консультацію
    1. Ваше ім'я

    2. Email

    3. Номер телефону

    Розгорнути