Наша компанія BMSERVICE пропонує високотехнологічне обладнання, основним елементом якого є інноваційний ультразвуковий різак. Його придбання дозволить мінімізувати виробничі втрати та підвищити прибутковість.Ультразвукове обладнання стане вкладенням коштів, що швидко окупається, для підприємств харчової промисловості та торгівлі, кондитерських фабрик і цехів, закладів.HoReCa і т.д.
Ультразвукова машина для нарізки
Виготовлений із застосуванням інноваційної технології ультразвукова машина для нарізання овочів, фруктів, м’яса та риби можна замовити у нашій компанії BMSERVICE. Пристрій може також використовуватися для нарізки різних кондитерських виробів, включаючи торти з глазур’ю і ніжні бісквіти.
При механічному нарізанні делікатних продуктів не виключені пошкодження оболонки, розплющення, деформація тощо. Крім того, при механічному нарізуванні шматочки можуть виходити різних розмірів, що ускладнює порціонування страв у ресторанах та кафе. Внаслідок збитків від пошкодження кондитерської продукції під час підготовки до продажу або подачі може бути значним.
Особливості ультразвукової машини для нарізки
Точне і акуратне нарізування складних в обробці продуктів (тендітних, в’язких, липких, делікатних з нестабільною структурою) стало можливим завдяки високочастотним вібраціям. Частота вібрацій, на яких працює ультразвукове обладнання для різання бісквіту, становить щонайменше 20 кГц, що виключають ймовірність прилипання продуктів до лез, гарантує точність, чистоту та акуратність зрізів під час порціонування або нарізки на шматочки.
Основними елементами ультразвукової частини верстата є ультразвуковий генератор та акустична система (сонотрод із спеціального сплаву). Ультразвукове обладнання для нарізки тортів та бісквіту, інших делікатних продуктів оснащується механічним маніпулятором, що уможливлює включення агрегату в автоматизовану лінію.
Ультразвукова машина для різання кондитерських виробів має такі особливості:
- Використовуються високочастотні низькоамплітудні коливання на ріжучому лезі. Нарізка виконується з мінімальним тиском завдяки властивості вібрації зменшувати опір та тертя.
- Різання відрізняється точністю та чистотою, зберігає чіткість країв продуктів та чудовий товарний вигляд.
- Пристрій універсальний. Ультразвуковий різак однаково успішно справляється з волокнистою щільною сировиною (сири, м’ясо, овочі) та делікатними кондитерськими виробами.
Налаштування пристрою не потребує особливих зусиль. Оператору достатньо вказати програму нарізки. Налаштувати можна будь-які параметри виробів – не тільки товщину та форму скибочок (амплітуда вібрації), а й кількість шматочків за один раз (частота ножів).
Універсальна машина для нарізки тортів та інших продуктів легко налаштовується, що дозволяє в будь-який час оптимізувати процес нарізки відповідно до вимог виробничого процесу, що змінилися.
Переваги ультразвукової машини для нарізки
Ультразвукове обладнання для нарізки тортів та інших продуктів має такі переваги:
- Швидкість та ефективність обробки завдяки здатності технології ультразвукового різання знижувати опір продуктів різання. Використання машини дозволяє скоротити трудовитрати та підвищити продуктивність.
- Висока якість готових виробів завдяки мінімальному пошкодженню після обробки (зберігаються зовнішня оболонка та структура внутрішнього наповнення). Продукти деформуються мінімально, тому термін придатності продовжується через малу втрату вологи та зменшення контакту з повітрям.
За умови використання сучасного обладнання різко скорочуються обсяги виробничих відходів (відсутні зайві обрізки). Це сприяє підвищенню ефективності використання ресурсів та зниженню загальних витрат.
Безперечною перевагою ультразвукової машини є висока гігієнічність процесу обробки завдяки відсутності прямого контакту між продуктом та різальним лезом.
Наша компанія BMSERVICE пропонує ультразвукове обладнання за ціною виробника та з гарантією 12 років. Наші спеціалісти виконають налаштування обладнання з урахуванням специфіки діяльності вашої компанії, включаючи плани на майбутнє.