Промислові ін’єктори для м’яса
Промисловий ін’єктор для м’яса призначений для обробки великих обсягів продукції. Використання такого обладнання значно прискорює процес виробництва.
Спеціальна комплектація дозволяє застосовувати техніку для шприцювання філе м’яса і м’яса з кістками. Ін’єктори посолу використовуються для ін’єкції свинини, яловичини, риби та птиці.
Обладнання для ін’єкції м’яса
Машини забезпечують швидке та якісне просочення сировини розсолом. Така процедура надає продукту не лише особливих смакових характеристик, але й робить його більш соковитим і ніжним. До того ж насичена рідина захищає м’ясо від впливу різноманітних бактерій.
Апарат оснащується комплектом голок, який може містити від 20 до 120 шт. Залежно від обсягу оброблюваних шматків і різновиду продукції вибирається тип і товщина голок. Вироби можуть мати отвори по всій площині або лише на кінчику. Конструкція їхнього кріплення також відіграє важливу роль. Завдяки допущеному люфту голка відхиляється убік, коли стикається з кісткою. У деяких пристроях передбачено систему захисту або аварійного вимкнення.