Надійний постачальник рішень для комерційного та промислового ХОЛОДУ

Замовити консультацію

Надійний постачальник рішень для комерційного та промислового ХОЛОДУ

Замовити консультацію

Камери інтенсивного охолодження

Камери такого типу охолодження потребують майже всі великі підприємства які працюють з великим об’ємом продукції і їх технологічний процес потребує швидкого зниження температури. Камера інтенсивного охолодження – це потужна холодильна камера в якій дуже швидко охолоджується продукт шляхом інтенсивного обдуву .

Камери інтенсивного охолодження

Особливості камери інтенсивного охолодження

Камера інтенсивного охолодження призначена для швидкого проходження критичного діапазону температур, що сприяє блокуванню розвитку шкідливої мікрофлори і в наслідок збільшує термін зберігання продукту.

Основним завданням таких камер є зниження температури гарячого продукту з 70-80 до 6-8 °C, тобто. до температури пакування.

Конструкція камер інтенсивного охолодження являє собою теплоізольований контур, в якому відбувається охолодження за допомогою високоінтенсивних повітряних потоків.

Переваги використання камери інтенсивного охолодження

Насамперед, установка камер інтенсивного охолодження на торгових і харчових підприємствах вигідна з економічних міркувань, оскільки дозволяють знизити виробничі витрати і значно підвищити якість своєї продукції. Крім цього можна виділити ще ряд інших переваг, наприклад:

  • Знижують теплове навантаження на камери зберігання готової продукції
  • Мінімізується втрати маси продукту, що випускається
  • Продукт швидко охолоджується і стає готовим до подальшої упаковки

На сьогоднішній день камери інтенсивного охолодження застосовують для охолодження м’яса, птиці, молочних продуктів, кондитерських виробів, а також продукції, призначеної для подальшого заморожування.

Відмінність камер інтенсивного охолодженням від традиційних

Сама технологія інтенсивного охолодження інноваційна і дозволяє не тільки економити, а й суттєво покращувати якість продукції, так як:

  • Продукт не висихає, зовнішня оболонка не зморщується, зберігається колір продукту, а втрати води зведені до мінімуму
  • Швидке охолодження зупиняє розвиток бактерій і запобігає псуванню продукту, чим збільшує термін придатності

Фахівці нашої компанії спроектують та доставлять камери інтенсивного охолодження для будь-якого необхідного діапазону температур. Наші камери інтенсивного охолодження базуються на енергозберігаючих технологіях і здатні працювати в особливих режимах, коли температура вхідного продукту знаходиться в межах +90…+25 °C, а на виході температура продукту складатиме +2…+4 °C.

Ціна від виробника

Гарні ціни за добру якість

12 місяців гарантії

Сервіс по Україні

Інженерінг

Реалізація проектів під ключ

Власне виробництво

Виконання нестандартних замовлень

Наші проекти

Компанія BMSERVICE займається проектуванням, постачанням та монтажем промислового та комерційного холодильного обладнання в Україні з 2009 року.

Domino’s Pizza

Проект холодопостачання для Domino’s Pizza Холодильне обладнання для виробничого комплексу «Domino’s Pizza» ✓ Поставка та монтаж холодильної сателітної станції Profroid (Франція)✓ Монтаж камер: низько- та середньотемпературних,...

FORNETTI

Проект холодопостачання для FORNETTI Холодильне обладнання для виробництва «Fornetti» ✓ Монтаж камери шокової заморозки ✓ Виготовлення та встановлення холодильної станції на базі гвинтових компресорів Bitzer ✓ Конденсатор та...

Камери інтенсивного охолодження

BMSERVICE спеціалізується на наданні ефективних та інноваційних холодильних рішень для різних секторів харчової промисловості.

Ми пропонуємо повний спектр рішень для шокової заморозки:

    Замовити консультацію
    1. Ваше ім'я

    2. Email

    3. Номер телефону

    Розгорнути