Надійний постачальник рішень для комерційного та промислового ХОЛОДУ

Замовити консультацію

Надійний постачальник рішень для комерційного та промислового ХОЛОДУ

Замовити консультацію

Рішення для пекарень

Наша компанія постачає сучасні технологічні рішення для пекарень та магазинів від Німецького виробника WACHTEL. WACHTEL – один із передових виробників обладнання для пекарень, який покриває весь необхідний комплекс рішень для виробництва хлібобулочних виробів. Ми пропонуємо наступні холодильні рішення для пекарень: охолодження; заморожування; шокове заморожування; камери зберігання та вистоювання.

WACHTEL - Рішення для пекарень

Холодильне обладнання WACHTEL – це швидко і легко.

WACHTEL виробляє високотехнологічне, ефективне та просте в експлуатації обладнання, яке допоможе на будь якому етапі виготовлення напівфабрикатів чи готової хлібобулочної продукції.

Серед запропонованих холодильних рішень є як окремі системи для охолодження, заморожування, шокової заморозки, зберігання та розстойки тіста, так і комплексні рішення, котрі повністю забезпечать весь технологічний процесс.

Обладнання WACHTEL розроблено саме під хлібопекарні, кафе та інші кондитерські та хлібобулочні виробництва, де технологічні процеси вимагають швидкого охолодження гарячої продукції, її заморозки, зберігання та розстойки тіста. Сучасні системи та технологічні рішення WACHTEL дозволять працювати максимально эффективно та автоматизувати всі технологічні процеси вашого виробництва.

WACHTEL - Рішення для пекарень

Обладнання для пекарень

Камери з контролем клімату для зберігання в глибокій заморозці, уповільнення ферментації або повністю автоматичної ферментації

COPRO VA – Заморожування, охолодження та ферментація. Автоматичний (Від -25 до +40 °C)
COPRO GV – Охолодження. Блок уповільнення ферментацією (Від -5 до +20 °C)
COPRO TL – Заморожування. Блок для зберігання тіста (Від -25 до 0 °C)

Камери з контролем клімату для шокового заморожування

COSCHOCK SWIFT – Шокова камера. (Від -25 до -35 °C) Шокове заморожування свіжих, гарячих хлібобулочних виробів за температури продукту до 30°C.
COSCHOCK FLASH – Високопродуктивна камера шокового заморожування (Від -25 до -35 °C) Шокова заморозка свіжоспечених гарячих хлібобулочних виробів за температури продукту до 80 °C.

З лінійкою шокового заморожування COSCHOCK ви можете заморожувати незапаковані продукти, такі як тісто, кремові торти, готові вироби або напівфабрикати ємністю від 26 до 624 кг.

Шокова заморозка COSCHOCK
Охолодження і глибока заморозка в камерах COOLING K та COOLING TK з регульованим кліматом

Камери з контролем клімату для охолодження, глибокої заморозки та зберігання

COOLING K – Охолодження (Від 0 до +10 °C)
COOLING TK – Заморожування (Від -25 до -10 °C) Технологія COOLING призначена для випікання заготівель з тіста прямо з замороженого стану – це простий та зручний спосіб забезпечити незмінно високу якість свіжої випічки протягом усього виробничого процесу.

Блоки для зберігання в глибокому заморожуванні та шокове заморожування

COSERV K – Заморожування (Від -25 до -10 °C)
COSERV E – Заморожування та шокове заморожування (Від -35 °C до -5 °C) Системи шокового заморожування та зберігання COSERV забезпечують зберігання повністю готових, сирих або свіжих хлібобулочних та кондитерських виробів, а в окремому «шоковому відсіку»

COSERV E – реалізується шокове заморожування для максимально швидкого досягнення бажаної температури для зберігання чи упаковки продукції.

Устаткування для пекарень

Рішення для магазинів

Компактна система камер для зберігання в глибокому заморожуванні або повністю автоматичною ферментацією

COBOX VA – Заморожування, охолодження та ферментація. Повністю автоматичний (Від -25 до +40 °C )
COBOX HLF – Заморожування. Високопродуктивна морозильна камера (Від -5 °C до -25 °C)

Рішення для пекарень та магазинів

Технологія для контрольованої ферментації та охолодження
COOL RISING® –  Зберігання на стійці
COOL RISING PLUS – Зберігання на дошках, що штабелюються

Екологічне рішення

❆ Усі системи охолодження доступні у версії CO2
CO2 COOLING CONNECT – Опціонально (комбінована система)

Концепції охолодження WACHTEL

Технічні консультанти компанії враховують існуючі технічні данні вашого підприємства чи закладу, а також врахують ваші побажання та всі необхідні технологічні процеси. На основі спілкування та спільного планування ми розробляємо для вас вашу концепцію охолодження, повністю адаптовану під потреби вашого бізнесу.

Звертайтеся до нас і ми виконаємо Ваш проект на вищому рівні, а також надамо гарантійну та постгарантійну підтримку і повний спектр наших послуг.

Ціна від виробника

Гарні ціни за добру якість

12 місяців гарантії

Сервіс по Україні

Інженерінг

Реалізація проектів під ключ

Власне виробництво

Виконання нестандартних замовлень

Наші проекти

Компанія BMSERVICE займається проектуванням, постачанням та монтажем промислового та комерційного холодильного обладнання в Україні з 2009 року.

Domino’s Pizza

Проект холодопостачання для Domino’s Pizza Холодильне обладнання для виробничого комплексу «Domino’s Pizza» ✓ Поставка та монтаж холодильної сателітної станції Profroid (Франція)✓ Монтаж камер: низько- та середньотемпературних,...

FORNETTI

Проект холодопостачання для FORNETTI Холодильне обладнання для виробництва «Fornetti» ✓ Монтаж камери шокової заморозки ✓ Виготовлення та встановлення холодильної станції на базі гвинтових компресорів Bitzer ✓ Конденсатор та...

CO2 COOLING CONNECT

Ми пропонуємо стандартизовану концепцію компактної комбінованої системи CO2 для всіх завдань із охолодження хлібобулочних виробів. Ви можете покластися на наш багаторічний досвід, який забезпечить стабільну якість та максимальну надійність.

Ми пропонуємо повний спектр рішень для переробки та зберігання харчової продукції:

    Замовити консультацію
    1. Ваше ім'я

    2. Email

    3. Номер телефону

    Розгорнути