Зберігання та шокове заморожування
Системи шокового заморожування та зберігання COSERV забезпечують зберігання повністю готових, сирих або свіжих хлібобулочних та кондитерських виробів, а в окремому «шоковому відсіку» COSERV E – реалізується шокове заморожування для максимально швидкого досягнення бажаної температури для зберігання чи упаковки продукції.
COSERV K для зберігання у замороженому вигляді
Для заморожування свіжих заготівель з тіста, тортів, пирогів та хлібобулочних виробів та їх тривалого зберігання.
За допомогою системи заморожування хлібобулочних виробів серії «К» можна встановити діапазон температур від -25 до -10 °C.
Найскладніші хлібобулочні та кондитерські вироби легко зберігати та заморожувати завдяки відносно високій вологості та низькій швидкості потоку холодного повітря.
Корпус виготовлений із нержавіючої сталі з ізоляцією по всьому периметру завтовшки 120 мм. Високопродуктивні агрегати можуть експлуатуватися за температури навколишнього середовища до 43 °C.
COSERV E – для глибокого та шокового заморожування
COSERV E відрізняється наявністю окремого блоку – «шоковий відсік», який дозволяє швидко заморозити продукти преміум-класу. Температурний діапазон камери від -35 до -5 °C. Корпус повністю виготовлений із нержавіючої сталі з ізоляцією по всьому периметру завтовшки 120 мм.
Ця серія має окремий відсік для зберігання, що робить її особливо ефективною та економічною у споживанні енергії.
За запитом відділення для зберігання може бути оснащене датчиком температури усередині продукту. Високопродуктивні агрегати можуть експлуатуватися за температури навколишнього середовища до 43 °C.
Зберігання та шокове заморожування COSERV
Ми спеціалізуємось на наданні ефективних та інноваційних холодильних рішень для різних секторів харчової промисловості.