Шокова заморозка
COSCHOCK SWIFT та COSCHOCK FLASH – це ефективне шокове заморожування хлібобулочних виробів та заготівель з тіста.
З лінійкою шокового заморожування COSCHOCK ви можете заморожувати незапаковані продукти, такі як тісто, кремові торти, готові вироби або напівфабрикати ємністю від 26 до 624 кг.
COSCHOCK FLASH
Найшвидша система заморозки продуктивністю від 85 до 624 кг на годину. Температурний режим в діапазоні від -25 °С до -35 °С.
Система заморожування FLASH призначена для завантаження на стелажі або візки для морозильної камери.
COSCHOCK FLASH забезпечує швидке заморожування без втрати якості тістових заготівель, готових виробів або напівфабрикатів, тортів з кремом та іншої продукції. У системі є один або кілька високопродуктивних випарників. За бажанням замовника камера може бути виконана наскрізною або з автоматичними розсувними дверима.
COSCHOCK SWIFT
Об’єм камери шокової заморозки становить від 26 до 133 кг. Температурний режим в діапазоні від -25 °С до -35 °С.
COSCHOCK SWIFT призначений для завантаження продукції у стелажі або на візках для морозильної камери.
Його особливістю є компактний дизайн – ширина моделей А-серії складає всього 140 см. Можливе виконання інших розмірів камери за індивідуальним замовленням клієнта.
SWIFT забезпечує швидке заморожування тіста, готових виробів або напівфабрикатів, тортів із кремом тощо.
Має один або два високопродуктивні випарники. Повітря прямує через систему LWS через кожен окремий лоток, що забезпечує рівномірне охолодження. Системи доступні з різним обладнанням для охолодження. За запитом камери SWIFT можуть бути виконані наскрізними для завантаження і вивантаження продукції з протилежних сторін.
Спіральний конвеєр шокового заморожування хлібобулочних та кондитерських виробів
Спіральні конвеєри – це камери зі спіральним транспортером і системою повітряного охолодження. Ця спіральна конструкція дозволяє значно зменшити розмір апарату. Спіральні машини шокової заморозки можуть складатися з кількох конвеєрів та ярусів, щоб забезпечити більшу продуктивність вашої пекарні.
Спіральні конвеєри є відмінним рішенням для безперебійного виробництва кондитерських та хлібобулочних виробів, напівфабрикатів та тіста.
Камера шокової заморозки тунельного типу для хлібопекарень
Тунельна камера заморозки відрізняється від стандартної камери наявністю окремих дверей, розташованих з різних боків камери.
Таке рішення користуються популярністю в пекарнях і виробництвах кондитерських виробів, де коридор між різними цехами переробки можна переобладнати в тунель шокової заморозки.
Камера може бути поставлена у вигляді готового рішення або монтуватися на місці із сендвіч панелей, з подальшим встановленням систем холодопостачання.
Камери шокового заморожування пекарських та кондитерських виробів
Використання технології шокового заморожування хліба та інших виробів із тіста є звичайною практикою у сучасних пекарнях для покращення збереження продукту.
Цей метод не впливає на якість продукції, що виготовляються, і не вимагає використання консервантів. Шокова заморозка підходить для заморожування таких виробів як хліб, булочки, коржики, багети та інших пекарських та кондитерських виробів. Заморожені хлібобулочні вироби можна постачати до кафе, ресторанів та інших закладів.
Акустична заморозка кондитерських виробів, напівфабрикатів та тіста
Акустичне заморожування забезпечує створення мікрокристалічного льоду всередині продукту, який значно менший у порівнянні з розміром клітин продукту. Отже, тканини продукту залишаються цілими – соковитість, свіжість, смак та вага продуктів максимально ідентичні їх стану до заморожування.
Ця технологія ідеально підходить для миттєвого заморожування широкого спектру продуктів харчування, таких як напівфабрикати та будь-які продукти, включаючи піцу, пельмені, варення та пироги, а також хлібобулочні вироби, такі як тісто та пироги.
Шокова заморозка COSCHOCK
Ми спеціалізуємось на наданні ефективних та інноваційних холодильних рішень для різних секторів харчової промисловості.