Охолодження і глибока заморозка
Охолодження і глибока заморозка в камерах COOLING K та COOLING TK з регульованим кліматом. Технологія COOLING призначена для випікання заготівель з тіста прямо з замороженого стану – це простий та зручний спосіб забезпечити незмінно високу якість свіжої випічки протягом усього виробничого процесу.
Холодильна камера COOLING K
Температурний діапазон холодильної камери від 0 до +10 °C, що робить її ідеальною для зберігання дріжджів, вершків та фруктів.
Завдяки оптимальній ізоляції та першокласним панелям упаковані товари залишаються свіжими протягом тривалого часу.
Морозильна камера COOLING TK
За допомогою системи COOLING TK товари можна зберігати в регульованому діапазоні температур від -25 до -5 °C.
Камера призначена як для заморожування, так і для зберігання заморожених продуктів.
Ми пропонуємо стандартизовану концепцію компактної комбінованої системи CO2 для всіх систем холодопостачання.
Переваги CO2 у порівнянні з іншими холодоагентами:
• Нетоксичність, відсутність впливу на охолоджувані продукти та екологічність.
• Висока ефективність, ідеально підходить для рекуперації тепла.
• Може використовуватись у системах прямого випаровування.
• Високі температури випаровування до 50°C.
Охолодження і глибока заморозка COOLING
Ми спеціалізуємось на наданні ефективних та інноваційних холодильних рішень для різних секторів харчової промисловості.