УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ПЕРЕРОБКИ РИБИ
Наша компанія постачає сучасні рішення для промислової переробки риби, в залежності від ваших технологічних процесів ми підберемо вам необхідне обладнання.
≫ Ін’єктори для риби (шприцювання розсолом)
≫ Камери для сушіння риби
≫ Камери для копчення риби
≫ Машини для виробництва рибного фаршу
≫ Машини для глазурування риби
Ін’єктори для риби (шприцювання розсолом)
Використовується для посолу цілої риби, філе риби з кісткою або без неї, що підходить для виробництв малих та середніх розмірів.
Машина складається з транспортеру, котрий можна легко демонтувати, голок, через які під тиском подається рассол, крану для відключення подачі розсолу та баку для розсолу з комплектом фільтрів та акумулятора тиску. Машина передбачає плавне регулювання кроку стрічки, кількість голок та головок шприцювання з насосами залежить від потреб вашого виробництва, машина може передбачати регулювання тиску розсолу окремо для кожної голівки.
Камери для сушіння риби
Ми пропонуємо повний спектр рішень для промислової сушки риби, серед них наступні типи сушіння: Вакуумне сушіння риби; Ліофілізаційне сушіння (сублімація); Інфрачервоні камери та лінії сушіння; Промислові сушильні камери з електричним нагрівом. Обладнання для промислової сушки риби, його конфігурація та промислові потужності підбирається індивідуально, згідно вашого технологічного процессу, продукту та необхідної кількості виготовленного продукту на добу.
Камери для копчення риби
Обладнання для гарячого або холодного копчення може постачатися як у вигляді готового виробу, так і виготовлятись індивідуально під ваше замовлення з подальшим монтуванням коптильної камери і її оснащенням для технологічних процесів на вашому виробництві.
Серед рішень для копчення риби ми пропонуємо комерційні та промислові камери копчення, та різні типи димогенераторів до них. Фахівці нашої компанії допоможуть вам обрати комплект обладнання згідно до вимог вашого виробництва та технологічних процесів.
Машини для виробництва рибного фаршу
Прес обвалу риби призначений для виробництва фаршу з океанічної або річкової риби. Сировиною для апарату є порізана на шматки риба без голів та нутрощів.
Потрапляючи в механічний прес обвалки, риба простягається між пресувальним барабаном і перфорованою м’яльною стрічкою, де філе риби випресовується через дрібні отвори барабана, подрібнюючись до фаршу. Шкура, кістки та луска виходять через спеціальний отвір.
Машини для глазурування риби
Обладнання, призначене для безперервного глазурування продукту, пропускаючи його під ламінарним водоспадом води. У зоні водоспаду конвеєр має увігнуту форму, і створюється водойма глибиною лише кілька мм для змочування та глазурування поверхні продукту, що лежить на стрічці.
Виріб переміщується вздовж глазурувальника за допомогою конвеєра. Час, протягом якого продукт змочується водою з водоспаду та басейну, регулюється зміною швидкості конвеєра, щоб отримати потрібний відсоток глазурі необхідного для кожного процесу.