Дозування м’ясної сировини
Дозатори використовуються для інтеграції на різних етапах виробничої лінії, щоб забезпечити комплексне рішення, що гарантує вірне зважування, поділ та упаковку вашого сирого продукту.
Ми пропонуємо високотехнологічні, точні та швидкі рішення для дозування як цілого так і порційного продукту, свіжого чи замороженого м’яса.
Дозатори для м’яса та напівфабрикатів
М’ясні продукти з бункера потрапляють у лотки, а потім, за допомогою шнеків, переміщуються до кошиків – накопичувачів. Для зважування використовуються спеціальні вагові кошики, що запобігають прилипанню та зависанню продукту. Сучасний м’ясний дозатор комплектується точними системами контролю та відбору продукції за вагою чи одиницями.
Дозатори для м’ясних напівфабрикатів
Дозатори для м’ясних напівфабрикатів – призначені для дозування охолоджених та заморожених м’ясних, курячих, рибних продуктів. Дане обладнання дозволяє налагодити безперервне автоматичне фасування продукції з високою точністю подачі. Ключові вузли, що контактують із сировиною, виготовляються з матеріалів, схвалених до застосування в харчовій промисловості, які відповідають усім санітарно-гігієнічним нормам. Дозатор може бути поставлений спільно з майданчиком обслуговування, оснащеним усіма необхідними пристроями для розбирання та повної санітарної обробки деталей обладнання.