Машини для порціонування м’яса
Наша компанія постачає широкий спектр обладнання для порціонування свіжого та замороженого м’яса. Системи нарізання можуть постачатися як ручні так і напівавтоматичні та повністю автоматизовані.
Машини призначені для нарізання злегка замороженого, свіжого та вареного м’яса. Ці машини можуть передбачати різні типи нарізки: нарізка кубиками, слайсами, шматками, скибками та смужками.
Промислові шпигорізки (нарізка кубики)
Машина призначена для нарізування м’яса без кістки кубиками чи соломкою. Обладнання переважно використовується для переробки свіжого м’яса, також підходить для подрібнення злегка підмороженого м’яса і вареного м’яса.
Промислова стрічкова пилка
Автоматична стрічкова пилка призначена для швидкого безпечного різання будь-яких заморожених, охолоджених або свіжих продуктів на однакові порції. Ідеально підходить для м’яса, птиці, риби, овочів.
Усі рухи стрічкової пили (товщина різу, подача, віддача, швидкість різання) програмуються на панелі та контролюються електронікою.