Машини для видалення вологи з овочів та фруктів
Лінії обсушування після миття овочів та фруктів призначені для швидкісного видалення поверхневої вологи з вимитих овочів та фруктів. Конфігурація обладнання підбирається під ваші технологічні процеси і може бути оснащена додатковими конфігураціями.
≫ Вібраційне видалення води
≫ Автоматична центрифуга
≫ Сушіння роликове (фетрове сушіння)
≫ Повітряне сушіння
Вібраційне видалення води
Пристрій використовується в лініях підготовки фруктів та овочів до обробки або заморожування. Призначений для видалення надлишку води з продукту перед подачею до наступного етапу переробки.
Принцип роботи вібраційного видалення води:
Продукт подається до завантажувального жолоба пристрою, де встановлено щілинне сито. Сировина, проходячи у бік розвантаження під дією вібрації, залишає надлишок води. В кінці знаходиться вентилятор, який додатково здуває воду, що залишилася на поверхні сировини.
Автоматична центрифуга
Центрифуга, що обертається, призначена для висушування ніжного салатного листя, оброблених овочів і делікатних трав. Автоматична центрифуга монтується на міцній рамі, барабан розташовується під фіксованим кутом.
Принцип работы центрифуги для висушування:
Система завантаження, забезпечує мінімум руху продукту і обережно розташовує його по площині центрифуги, яка оснащена маленькими отворами для виходу вологи. По закінченню процесу відбувається плавна зупинка для вивантаження, після чого запускається автоматичний процес завантаження наступної партії продукту.
Сушіння роликове (фетрове сушіння)
Машина для фетрового сушіння овочів – призначена для просушування картоплі та овочів, що надходить з мийних та полірувальних установок.
Принцип дії фетрового сушіння:
Сушіння картоплі та овочів відбувається за допомогою фетрових вальців, які вбирають у себе воду (краплі води). При обертанні фетрові вальці стикаються з металевими валиками, які вичавлюють воду. Вода стікає у спеціальний піддон. Установка може бути виконана в рухомому та нерухомому варіанті.
Повітряне сушіння
Лінії призначені для здування вологи з продуктів, таких як картопля, морква, буряк, помідори (в тому числі чері) тощо. Вони швидко та легко очищаються, що дозволяє часто змінювати продукти та споживати мінімум енергії.
Принцип работы повітряної лінії висушування:
Продукт надходить на стрічку, що рухається, і потрапляє під вплив потужного потоку повітря. Обладнання може бути виконано з системою повітряного охолодження.