Машини для нарізання риби
Машини призначені для нарізки риби на шматочки або стейки однакової товщини. Машина обирається відповідно до вашого технологічного процессу та типу риби.
≫ Слайсер діагональної нарізки
≫ Слайсер порційної нарізки
≫ Стрічкова пилка
Слайсер діагональної нарізки риби
Різання під кутом надає природного вигляду нарізаним шматочкам риби. Машина може постачатися як виріб з однією камерою так і мати додаткові бічні камери для більш округлих виробів, а також функцію зміни кута ножа щодо вертикального положення від 0° до 30° або 45°. Типовим застосуванням діагональної нарізної машини є рибне або куряче філе.
Машина для нарізання може постачатися в автоматичній чи напівавтоматичній конфігурації. Автоматичні машини оснащуються системою контролю процессу за котрий відповідає обрана програма в бортовому комп’ютері, котрий вираховує всі показники риби або рибного філе і виконує нарізку по заданих параметрах товщини різу та ваги продукту.
Слайсер порційної нарізки
Ця машина використовується для вертикального порціонування плоских продуктів із фіксованою вагою, таких як риба чи куряче філе, або коли потрібно нарізати лише до фіксованої товщини.
Машини передбачають різні варіанти нарізки, такі як: нарізання кубиками, соломкою, звичайними шматками заданої товщини. Обладнання підпирається індивідуально під ваш технологічний процесс та типи рибної продукції.
Машина з стрічковою пилою
Машина призначена для поздовжньої обробки сирої або замороженої риби. В результаті обробки утворюються два рівні за розміром та вагою шматки риби.
Машина безпечна в експлуатації – оператору достатньо розмістити заморожений або сирий продукт між двома стрічками, що транспортують.
Так як полотно пилки дуже тонке, це забезпечує мінімальні втрати продукту при обробці. Машина компактна, проста в обслуговуванні та відповідає високим санітарно-гігієнічним вимогам.